Vuosi 2019 oli tunteita täynnä!

with Ei kommentteja

On aika siirtyä uudelle vuosikymmenelle ja niin omassa elämässä kuin yrittäjänäkin on mielekästä miettiä tulevaa menneisyyttä peilaten: Mikä on ollut mielekästä? Mikä on ollut merkityksellistä? Mikä ei ole toiminut? Mitä haluaisi kokeilla?

Fanni-tunnetaitosarja sai odottamattoman suosion

Vuosi 2019 on ollut varmasti yrityksemme tärkein vuosi tähän asti. Pitkäaikainen haavemme psykologisia aiheita käsittelevästä lastenkirjasarjasta näki vihdoin päivänvalon, kun elokuussa julkaistiin Fanni-tunnetaitosarjan kolme ensimmäistä osaa. Kirjoitusprosessi on ollut kaikinpuolin hauska ja palkitseva, olemme saaneet haastaa omaa osaamisaluettamme ja hioa tiimitaitojamme. Olemme nöyrinä seuranneet Fanni-kirjojen saamaa suosiota ja niistä annettua palautetta, emme olisi vuosi sitten voineet uskoa, että kirjat olivat elokuun neljän myydyimmän kirjan joukossa! 

fanni
Fanni-tunnetaitosarjan julkkareilla keskittynyttä signeerausta

Olemme erityisen kiitollisia yhteistyöstä uskomattoman taitavan ja joustavan kuvittajan Linnea Bellaminen kanssa. Arvostamme Linneassa sitä, että hänellä on selkeä oma visio, jota hän ei pelkää tuoda esiin ja joka tuntuu aina täydentävän omaa ajatustamme kuin puuttuvan palasen löytäminen.

Kumma-kustannuksen kanssa työskentely on niin ikää ollut mutkatonta ja olemme kiitollisia siitä, että he ovat ymmärtäneet visiomme ja työskennelleet periksiantamattomasti, jotta se saataisiin elämään parhaalla mahdollisella tavalla.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä Fanni-sarjan parissa, tammikuun 24. päivä julkaistaan Fannin tunnetaitokortit ja maaliskuun lopussa kaksi uutta kirjaa: Fanni ja levoton liikeri sekä Fanni ja liian jännittävä yö! Voimme vain toivoa, että uudet tuotteemme vastaavat lapsiperheiden ja kasvattajien tarpeisiin ja ovat monelle lapselle iloksi!

fanni
Helsingin Kirjamessuilla 2019

Yhteistyö Ympyräisten kanssa muuttui kumppanuudeksi

Toinen erityisen merkityksellinen yhteistyö on syntynyt Ympyräisten kanssa. Aloitimme yhteistyön jo viime vuoden puolella, kun lähdimme yhdessä tekemään Ympyräiset tunnetaito-ohjelmaa. Tämä projekti on ollut meille erityisen rakas ja mielekäs. Ympyräiset tunnetaito-ohjelma on varhaiskasvattajille suunnattu kattava materiaalipaketti, joka antaa kaikki valmiudet kasvattajille tunnetaitojen opettamiseen ja tukemiseen lapsiryhmässä.

fanni
Ympyräiset Tunnetaito-ohjelmaa pilotoitiin päiväkodeissa

Yhteistyö Ympyräisten ihanan ja taitavan porukan kanssa on ollut niin sujuvaa, että tänä syksynä meistä tuli virallisesti osa Ympyräisten tiimiä! Odotamme innolla mitä kaikkea saammekaan tulevaisuudessa yhdessä aikaan!

fanni
Osa Ympyräisten huipputiimiä

Psykologit mediassa kantavat vastuuta ihmisten hyvinvoinnista

Mediassa olemme myös saaneet näkyvyyttä, mistä olemme iloisia. Meille on tärkeää tuoda esiin julkisuudessa psykologista tietoa tavalla, josta ihmiset voivat hyötyä. Emme usko kielteisiin klikkiotsikoihin emmekä vanhemmuuden kritisointiin. Haluamme omalla panoksellamme tuoda esiin ja juhlia elämänmakuista vanhemmuuta, kenenkään ei tarvitse olla täydellinen ja toisaalta – olemme täydellisiä kaikki juuri sellaisina kuin olemme. Jokaisella on oma tarinansa ja ihminen voi saavuttaa parhaan potentiaalinsa vain, jos sitä tarinaa kunnioitetaan!

Kiitos kaikille toimittajille mielekkäistä yhteistöistä kuluneen vuoden aikana! Voit lukea juttuja muun muassa täältä:

fanni
Ylellä Fannien kanssa

Muutama muukin mediayhteistyö on loppuvuoden aikana tehty, mutta niistä lisää ensi vuoden puolella!

Saimme myös kunnian olla mukana Meidän Perhe ja Vauva -lehtien viisiosaisessa Kiukkupodcastissa. Niin lapsen kuin vanhemmankin kiukkua käsiteltiin monesta näkökulmasta tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelän ja Meidän Perhe- ja Vauva-lehtien tuottajan, nykyisen päätoimittajan Hanna-Mari Arosillan kanssa. Kiitos hyvästä keskustelusta! Kuuntele kaikki jaksot täältä!

fanni
Kaikki viisi jaksoa kuunneltavissa Suplassa

FamilyBoost vanhemmuuden tukena

FamilyBoostin ydinajatus on kulkea vanhemman tukena voimanlähteenä silloin, kun mielessä pyörii kysymyksiä ja vanhempi haluaa saada luotettavaa tietoa perhe-elämään liittyen. Olemme kirjoittaneet blogiimme erilaisista vanhemmuuden aiheista sekä päivittäneet maksutonta materiaalipankkiamme.

Muokkasimme suosittuja Boostejamme niin, että vanhempi voi itse valita haluaako hän itsenäisesti käydä edullisempaa Kevyt-Boostia vai saada myös psykologin henkilökohtaisen keskustelutuen Plus-Boostilla. Tämä muutos on ollut todella pidetty vanhempien keskuudessa.

Kahden ison tunnetaitoihin keskittyneen projektin (Fanni-tunnetaitosarja ja Ympyräiset) vuoksi olemme myös yrityksenä näkyneet vahvasti julkisuudessa tunnetaitojen lähettiläänä vuonna 2019. Lanseerasimme syksyllä #tunnetaitotalkoot, jotta lasten tunnekasvatus tulisi entistä helpommaksi.

Olemme kiitollisia kaikille asiakkaillemme, seuraajillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tämä on ollut upea vuosi! Innolla aloitamme uuden vuosikymmenen. Kuulemme mielellämme palautetta toiminnastamme, kerro, mitä mieltä olet meistä!

fanni
Vermontissa yrityksen kehittämispäivillä
Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Follow Julia Pöyhönen:

Julia Pöyhönen on perheiden kanssa työskentelyyn erikoistunut psykologi.

Latest posts from

Kommentoi

css.php