Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

VoimaBoosti-webinaari

Vanhemmuus on hyvin monipuolinen ja vaativa työtehtävä, johon saa hyvin vähän koulutusta. Lasten synnyttyä vanhemmat usein asettavat omat tarpeensa tehtävälistan loppupäähän. Tilanteen jatkuessa ei ole harvinaista, että vanhempi uuvahtaa ja kadottaa merkityksellisyyden kokemuksen ja onnellisuuden arjessa. Miten voi vastaanottaa lapsen voimakkaita tunteita ja kiinnittää huomiota hyvään, jos ei vaan meinaa jaksaa ja omat hermot ovat koetuksella?

VoimaBoosti-webinaari keskittyy sinun tarpeisiisi! Käymme läpi, minkälaisista asioista onnellinen vanhemmuus koostuu ja saat työkaluja omannäköisen, mielekkään ja merkityksellisen arjen koostamiseen! Webinaarin jälkeen et enää jätä omaa hyvinvointiasi odottamaan tulevaisuutta vaan näet heti arjen uudesta näkökulmasta. Ota mukaan muistiinpanovälineet, teemme webinaarin aikana tehtäviä!

Webinaarin vetäjät ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.

Webinaari pidetään sunnuntaina 29.11. klo 16-17.30. Voit katsoa tallenteen myös jälkikäteen kuukauden ajan! Saat webinaari-tallenteen sähköpostitse seuraavana päivänä (30.11.) klo 16. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android).

Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta!

Tervetuloa mukaan keskittymään itseesi!

Lisätietoja: info@familyboost.fi

4,90

Osasto: