Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Uhkailu, kiristys vai lahjonta? – Johdonmukaisen vanhemman webinaari

21.3.2021 klo 16-17.30 + Mahdollisuus katsoa webinaari tallenteelta kahden viikon ajan!

”Haluaisin saada perheen ilmapiirin paremmaksi. Haluaisin olla rauhallisempi ja jämäkämpi vanhempi, johdonmukainen ja lempeä.”

”Lapsi ei tottele ennen kuin korotan ääntäni. Miten saan lapsen tottelemaan ilman huutamista?”

”Miten tottelemattoman lapsen kanssa pitäisi toimia? Kun lasta ei saa kerran kurittaa, mitä voi oikein tehdä, kun se ei millään usko vaikka kerta toisensa jälkeen ollaan käyty säännöt läpi.”

Vanhemmuus herättää herkästi neuvottomuutta ja vastuu lapsen kasvatuksesta saattaa tuntua painavana taakkana harteilla. Moni kokee erityisen haastavina tilanteet, joissa lapsi rikkoo perheen sääntöjä, ei noudata vanhemman antamia käskyjä ja kehotuksia tai haastaa vanhempaa jatkuvasti valtataisteluihin. On vaikeaa pysyä itse johdonmukaisena, kun lapsen käytös saa ärsyyntymään tai hermoromahduksen partaalle.

Moni vanhempi haluaisi kasvattaa lapsiaan lempeästi, mutta olla samalla johdonmukainen ja jämäkkä. Mitä tehdä tilanteissa, joissa vuorovaikutus on kielteistä ja tulee herkästi riitaa? Miten lähteä muokkaamaan arjen pattitilanteita?

Mitä kasvatuskeinoja tilalle, kun uhkailu, kiristys ja lahjonta eivät toimi tai herättävät syyllisyyttä?

Tässä webinaarissa opit, miten ja milloin lapsen käytökseen kannattaa reagoida perheen myönteistä vuorovaikutusta ja lapsen suotuisaa kehitystä vaalien: miksi ”huono käytös” kannattaa joskus jättää huomiotta ja miten se tehdään, sekä milloin antaa johdonmukaisia seuraamuksia. Esittelemme käytännönläheisiä työkaluja, joiden avulla tiedät, miten toimia hankalissa tilanteissa lapsen kanssa. Teet webinaarin aikana konkreettisen suunnitelman, jonka avulla voit aloittaa heti myönteisen muutoksen tekemisen perheessä!

Tutustu myös webinaariin ”Olen ylpeä sinusta” – myönteisen vahvistamisen webinaari. Webinaarissa käydään läpi lapsen kannustamisen, motivoimisen ja hyvän vahvistamisen työkaluja.


Kouluttajat ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.

Webinaari pidetään sunnuntaina 21.3.2021 klo 16-17.30. Voit katsoa tallenteen myös jälkikäteen kahden viikon ajan! Saat webinaari-tallenteen sähköpostitse seuraavana päivänä (22.3.) klo 16. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android).

Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat heti sähköpostilla liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.


FamilyBoostin webinaareista sanottua:

”Pidin selkeistä vinkeistä arkeen suoraan vietäväksi. Rauhallinen webinaarin tahti auttoi omassa prosessoinnissa.”

”Avasitte loistavasti asioita antamalla hyvin käytännönläheisiä esimerkkejä. Tavallaan mikään ei jäänyt epäselvänä ”ilmaan leijailemaan”. Herätti paljon hyvää ja huojentavaa tunnetta.”

”Helposti ymmärrettävää puhetta. Myös osallistavat tehtävät lisäsivät oppimista.”

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@familyboost.fi

9,90

Osasto: