Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lapsen tunnetaitojen tukeminen varhaiskasvatuksessa -webinaarisarja

Työskenteletkö varhaiskasvatuksessa ja haluaisit tietää, miten voit työssäsi tukea lasten tunnetaitojen kehitystä? Tämä webinaari antaa kaikki tarvittavat eväät lapsen tunnetaitojen tukemiseen lapsiryhmässä.

Lapsi ei synny valmiiden tunnetaitojen kanssa, vaan niitä täytyy harjoitella kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Tunnetaitojen oppiminen mm. tukee lapsen itsetuntoa ja pärjäämistä kaverisuhteissa, auttaa oppimaan uutta ja vahvistaa psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Tunnetaitojen harjoitteleminen lapsiryhmässä luo turvallisen ilmapiirin ja hyvän yhteishengen, mikä osaltaan ehkäisee muun muassa kiusaamista.

Webinaaripäivät: 17.3.2021, 31.3.2021, 14.4.2021. Webinaarisarja koostuu kolmesta kahden tunnin luennosta joka toinen keskiviikko klo 14-16.  

Webinaarisarjan sisältö

Ke 17.3.2021 klo 14-16 Hengitellään yhdessä, olen tässä sinua varten

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitytään siihen, miten ryhmän arjessa voidaan nähdä lasten tunnetarpeet, auttaa lapsia ilmaisemaan tunteita rakentavalla tavalla ja tukea rauhoittumisessa sekä tunnekokemusten käsittelemisessä.

Käymme läpi käytännönläheisiä menetelmiä, jotka voi ottaa heti käyttöön ryhmän toiminnassa.

Ke 31.3.2021 klo 14-16 Jos olisit iloinen patsas, miltä näyttäisit?

Webinaarisarjan toisessa osassa keskitytään siihen, miten opetella tunnetaitoja yhdessä lasten kanssa erityisillä tunnetoveilla sekä osana ryhmän muuta toimintaa. Opit, mitä minkäkin ikäisen lapsen kanssa kannattaa harjoitella ja minkälaiaisa asioita toimintatuokioiden suunnittelemisessa on hyvä ottaa huomioon. Saat myös runsaasti ideoita toimintaan! Lisäksi saat valmiita tunnetovi-suunnitelmia, joiden pohjalta on helppo jatkaa tunteikkaan tominnan suunnittelemista.

Ke 14.4.21 klo 14-16 Miksi mun kiukku on niin erilainen kuin sun?

Lapset kokevat, ilmaisevat ja käsittelevät tunteita hyvin eri tavoilla muun muassa temperamentista, aiemmista kokemuksista ja erityistarpeista johtuen.

Webinaarisarjan kolmannessa ja viimeisessä osassa opitaan vastaamaan lapsen yksilöllisiin tarpeisiin niin, että turvallinen tunnekäsittely ryhmässä mahdollistuu.


Kouluttajasta

Kouluttaja Julia Pöyhönen on lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistunut psykologi. Julia Pöyhönen ja kollegansa Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.


Ilmoittautuminen ja teknisiä ohjeita

Ilmoittautuessa osallistut automaattisesti kaikkiin kolmeen webinaariin. Mikäli jokin aika ei sovi sinulle, voit katsoa tallenteet myös jälkikäteen kolmen viikon ajan!

Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla heti liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.

  • Webinaarit toteutetaan Zoomilla. Zoomia voi käyttää kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android).
  • Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen sovelluskaupasta tai osoitteesta osoitteessa https://zoom.us/download. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata sovellusta, voit tulla mukaan myös selaimen kautta klikkaamalla sähköpostin mukana tulevaa webinaari-linkkiä.
  • Halutessasi voit testata Zoomin käyttöä etukäteen osoitteessa https://zoom.us/test
  • Jos ongelmia esiintyy, kokeile toista verkkoselainta: Chrome, Firefox, Edge
  • Kun liityt webinaariin, klikkaa “Join with computer audio”, jotta saat äänet kuuluviin. Mikrofonisi on koulutuksen aikana automaattisesti mykistetty.

Saat linkin webinaari-tallenteeseen sähköpostitse webinaarin jälkeen. Tallenteen linkki on eri kuin webinaari-päivänä käytettävä linkki. Tallenne lähetetään 24 tuntia webinaarin jälkeen ja se on katsottavissa kolmen viikon ajan. Mikäli et löydä tallennetta, tarkistathan roskapostikansiosi!

Huomioithan, että webinaarilinkki on henkilökohtainen. Kysy tarjousta työyhteisölle ja laskutusta osoitteesta info@familyboost.fi!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@familyboost.fi

Hinta sis. alv

129,00

Osasto: