Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kiukku-webinaari – Auta lasta rauhoittumaan

Kiukku-webinaarissa saat konkreettisia työkaluja siihen, miten auttaa lasta rauhoittumaan raivareista ja voimakkaista kiukun purkauksista. Webinaarin jälkeen tiedät, miten toimia lapsen voimakkaiden tunnereaktioiden aikana ja niiden jälkeen, miten pysyt itse tilanteissa rauhallisena ja miten voit ennaltaehkäistä haastavia kiukkukohtauksia.

Opit neljän kohdan Rauhoittumispolun, jonka avulla tiedät tarkalleen, miten voit itse toimia lapsen voimakkaan kiukun äärellä ja auttaa lasta rauhoittumaan. Esittelemme myös lukuisia tunnesäätelykeinoja, joista voit valita lapsellesi (ja itsellesi) sopivimmat keinot käyttöön!

Webinaari sopii niin vanhemmalle kuin ammattikasvattajallekin!

Webinaarin vetäjät ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.

Webinaari pidetään sunnuntaina 25.10. klo 16-17. Voit katsoa tallenteen myös jälkikäteen kuukauden ajan! Saat webinaari-tallenteen sähköpostitse. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android).

Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla liittymisohjeet webinaariin.

Lisätietoja: info@familyboost.fi

Ilmoittautuminen on sulkeutunut! Liity postituslistallemme niin saat tietää uusista webinaareistamme! Ilmoittautuneet saavat webinaaritallenteen sähköpostilla!

4,90

Varasto loppu

Osasto: