Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Näin tuet kiukkuista lasta

Suositut webinaarit alkavat taas!

Kiukku on vaikea tunne. Vihainen lapsi usein työntää käytöksellään muita kauemmas, vaikka pahimmalla kiukun hetkellä hän usein tarvitsee tukea ja lohdutusta enemmän kuin koskaan.

Kiukku on tunne, joka antaa meille voimaa ja muutosenergiaa. Sen taakse piiloutuu usein hauraampia tunteita, kuten surua, häpeää tai pelkoa. Miten me pystymme näkemään lapsen tunnetarpeet kiukun takana ja tarjoamaan lapselle sellaista tukea ja apua, mitä hän tarvitsee?

Webinaarissa käsitellään konkreettisella tavalla, miten tukea lasta ilmaisemaan ja säätelemään kiukkua rakentavasti. Mitä lapselle voi opettaa? Mitä aikuinen voi tehdä?

Webinaari pidetään sunnuntaina 26.9.21 klo 15-16.30. Jokainen osallistuja saa myös tallenteen käyttöönsä kolmeksi viikoksi, joten voi katsella webinaarin myös omaan tahtiin.

Webinaarin aikana psykologit vastaavat myös kysymyksiin!

Kouluttajista

Kouluttajat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja perhearjen toimivuuteen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, Empatiataiturit-ohjelman kiusaamisen ehkäisyyn sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.


Ilmoittautuminen ja teknisiä ohjeita

Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla heti liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.

  • Webinaarit toteutetaan Zoomilla. Zoomia voi käyttää kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android).
  • Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen sovelluskaupasta tai osoitteesta osoitteessa https://zoom.us/download. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata sovellusta, voit tulla mukaan myös selaimen kautta klikkaamalla sähköpostin mukana tulevaa webinaari-linkkiä.
  • Halutessasi voit testata Zoomin käyttöä etukäteen osoitteessa https://zoom.us/test
  • Jos ongelmia esiintyy, kokeile toista verkkoselainta: Chrome, Firefox, Edge
  • Kun liityt webinaariin, klikkaa “Join with computer audio”, jotta saat äänet kuuluviin. Mikrofonisi on koulutuksen aikana automaattisesti mykistetty.

Saat linkin webinaari-tallenteeseen sähköpostitse webinaarin jälkeen. Tallenteen linkki on eri kuin webinaari-päivänä käytettävä linkki. Tallenne lähetetään 24 tuntia webinaarin jälkeen ja se on katsottavissa kahden viikon ajan. Mikäli et löydä tallennetta, tarkistathan roskapostikansiosi!

FamilyBoostin webinaareista sanottua:

”Pidin selkeistä vinkeistä arkeen suoraan vietäväksi. Rauhallinen webinaarin tahti auttoi omassa prosessoinnissa.”

”Avasitte loistavasti asioita antamalla hyvin käytännönläheisiä esimerkkejä. Tavallaan mikään ei jäänyt epäselvänä ”ilmaan leijailemaan”. Herätti paljon hyvää ja huojentavaa tunnetta.”

”Helposti ymmärrettävää puhetta. Myös osallistavat tehtävät lisäsivät oppimista.”

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@familyboost.fi

9,90

Osasto: