Näytetään ainut tulos

Sale!
Lapsen tunnetaitojen tukeminen varhaiskasvatuksessa -webinaarisarja
Lapsen tunnetaitojen tukeminen varhaiskasvatuksessa -webinaarisarja
Työskenteletkö varhaiskasvatuksessa ja haluaisit tietää, miten voit työssäsi tukea lasten tunnetaitojen kehitystä? Tämä webinaari antaa kaikki tarvittavat eväät lapsen tunnetaitojen tukemiseen lapsiryhmässä. Lapsi ei synny valmiiden tunnetaitojen kanssa, vaan niitä täytyy harjoitella kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Tunnetaitojen oppiminen mm. tukee lapsen itsetuntoa ja pärjäämistä kaverisuhteissa, auttaa oppimaan uutta ja vahvistaa psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Tunnetaitojen harjoitteleminen lapsiryhmässä luo turvallisen ilmapiirin ja hyvän yhteishengen, mikä osaltaan ehkäisee muun muassa kiusaamista. Webinaaripäivät: 17.3.2021, 31.3.2021, 14.4.2021. Webinaarisarja koostuu kolmesta kahden tunnin luennosta joka toinen keskiviikko klo 14-16.  

Webinaarisarjan sisältö

Ke 17.3.2021 klo 14-16 Hengitellään yhdessä, olen tässä sinua varten Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitytään siihen, miten ryhmän arjessa voidaan nähdä lasten tunnetarpeet, auttaa lapsia ilmaisemaan tunteita rakentavalla tavalla ja tukea rauhoittumisessa sekä tunnekokemusten käsittelemisessä. Käymme läpi käytännönläheisiä menetelmiä, jotka voi ottaa heti käyttöön ryhmän toiminnassa. Ke 31.3.2021 klo 14-16 Jos olisit iloinen patsas, miltä näyttäisit? Webinaarisarjan toisessa osassa keskitytään siihen, miten opetella tunnetaitoja yhdessä lasten kanssa erityisillä tunnetoveilla sekä osana ryhmän muuta toimintaa. Opit, mitä minkäkin ikäisen lapsen kanssa kannattaa harjoitella ja minkälaiaisa asioita toimintatuokioiden suunnittelemisessa on hyvä ottaa huomioon. Saat myös runsaasti ideoita toimintaan! Lisäksi saat valmiita tunnetovi-suunnitelmia, joiden pohjalta on helppo jatkaa tunteikkaan tominnan suunnittelemista. Ke 14.4.21 klo 14-16 Miksi mun kiukku on niin erilainen kuin sun? Lapset kokevat, ilmaisevat ja käsittelevät tunteita hyvin eri tavoilla muun muassa temperamentista, aiemmista kokemuksista ja erityistarpeista johtuen. Webinaarisarjan kolmannessa ja viimeisessä osassa opitaan vastaamaan lapsen yksilöllisiin tarpeisiin niin, että turvallinen tunnekäsittely ryhmässä mahdollistuu.

Kouluttajasta

Kouluttaja Julia Pöyhönen on lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistunut psykologi. Julia Pöyhönen ja kollegansa Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessa osallistut automaattisesti kaikkiin kolmeen webinaariin. Mikäli jokin aika ei sovi sinulle, voit katsoa tallenteet myös jälkikäteen kahden viikon ajan! Saat webinaari-tallenteen sähköpostitse webinaarin jälkeen. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android). Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla välittömästi liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.
Huomioithan, että webinaarilinkki on henkilökohtainen. Tiedustele ryhmäalennusta ja laskutusmahdollisuutta osoitteesta info@familyboost.fi!
Tartu nyt Early Bird -tarjoukseen, joka on voimassa 17.2.2021 asti!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@familyboost.fi
Tutustu ja osta