Näytetään ainut tulos

Näin tuet lapsen itsetuntoa!
Näin tuet lapsen itsetuntoa!
23.5.2021 klo 16-17.30 + Mahdollisuus katsoa webinaari tallenteelta kahden viikon ajan! Miten lapsen itsetunto kehittyy? Miten aikuiset voivat tukea lapsen itsetuntoa? Mitä on itsemyötätunto?  Itsetunto tarkoittaa sitä, miten näemme itsemme suhteessa todellisiin taitoihimme. Hyvä itsetunto koostuu myönteisestä ja realistisesta tavasta nähdä omat vahvuudet ja heikkoudet. Hyvä itsetunto on kantajalleen kannustava, anteeksiantavainen ja ymmärtäväinen; “Kyllä mä pärjään” “Mä olen hyvä juuri tällaisena” “Kaikessa ei voi olla hyvä”. Hyvä itsetunto on mieletön voimavara lapsen matkassa; se muun muassa pitää yllä hyvää mielenterveyttä, auttaa terveiden ja läheisten ihmissuhteiden luomisessa, auttaa saavuttamaan tavoitteita ja auttaa kestämään vastoinkäymisiä ja pettymyksiä elämässä. Haluatko kuulla lisää lapsen itsetunnon tukemisesta? Tule mukaan webinaariin, jossa tapamme mukaan lähestytään aihetta konkreettisesti ja omaan arkeen helposti sovellettavalla tavalla!

Kouluttajista

Kouluttajat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja perhearjen toimivuuteen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, Empatiataiturit-ohjelman kiusaamisen ehkäisyyn sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.

Ilmoittautuminen ja teknisiä ohjeita

Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla heti liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.
  • Webinaarit toteutetaan Zoomilla. Zoomia voi käyttää kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android).
  • Voit ladata Zoom-sovelluksen etukäteen sovelluskaupasta tai osoitteesta osoitteessa https://zoom.us/download. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata sovellusta, voit tulla mukaan myös selaimen kautta klikkaamalla sähköpostin mukana tulevaa webinaari-linkkiä.
  • Halutessasi voit testata Zoomin käyttöä etukäteen osoitteessa https://zoom.us/test
  • Jos ongelmia esiintyy, kokeile toista verkkoselainta: Chrome, Firefox, Edge
  • Kun liityt webinaariin, klikkaa “Join with computer audio”, jotta saat äänet kuuluviin. Mikrofonisi on koulutuksen aikana automaattisesti mykistetty.
Saat linkin webinaari-tallenteeseen sähköpostitse webinaarin jälkeen. Tallenteen linkki on eri kuin webinaari-päivänä käytettävä linkki. Tallenne lähetetään 24 tuntia webinaarin jälkeen ja se on katsottavissa kahden viikon ajan. Mikäli et löydä tallennetta, tarkistathan roskapostikansiosi! FamilyBoostin webinaareista sanottua: "Pidin selkeistä vinkeistä arkeen suoraan vietäväksi. Rauhallinen webinaarin tahti auttoi omassa prosessoinnissa." "Avasitte loistavasti asioita antamalla hyvin käytännönläheisiä esimerkkejä. Tavallaan mikään ei jäänyt epäselvänä ”ilmaan leijailemaan”. Herätti paljon hyvää ja huojentavaa tunnetta." "Helposti ymmärrettävää puhetta. Myös osallistavat tehtävät lisäsivät oppimista."

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@familyboost.fi
Tutustu ja osta