Tervetuloa The FamilyBoostiin ja lukemaan blogiamme!

apua ja tukea vanhemmuuteen

Apua ja tukea vanhemmuuteen?

Moni vanhempi kokee tarvitsevansa apua ja tukea vanhemmuuteen. The FamilyBoost -nettisivut on kehitetty tukemaan hyvää ja onnellista vanhemmuutta. Ideologiamme mukaan kukaan ei ole valmis vanhempi, vaan vanhemmuus haastaa jatkuvasti opettelemaan uutta ja kehittymään. Liputamme sen puolesta, että jokainen vanhempi löytää oman tapansa olla riittävän hyvä vanhempi omille lapsilleen. Toivomme, että jokainen vanhempi voisi olla ylpeä siitä, miten ainutlaatuinen on juuri omille lapsilleen! The FamilyBoost on tukenasi ja tarjoaa pohdintojesi rinnalle tutkittua perhepsykologista tietoa.

The FamilyBoost järjestää verkkovalmennusta erilaisiin kasvatus- ja vanhemmuuden teemoihin liittyen. Voit tarkistaa verkkovalmennustarjonnan kaupastamme. Voit käyttää palveluitamme silloin kun sinulle sopii ja voit kirjautua palveluun joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Voit boostata itsestäsi parhaan version vanhempana vaikka kotisohvallasi istuen!

Sen lisäksi, että voit käydä kurssien asioita läpi silloin kun sinulle sopii, voit myös käydä kurssia halutessasi yhdessä muiden vanhempien kanssa. Kurssin alettua sinut liitetään automaattisesti suljettuun keskusteluryhmään, jonka muut jäsenet ovat kurssia samaan aikaan käyviä vanhempia. Ryhmässä on mahdollisuus sekä vapaaseen keskusteluun, että ryhmätehtävien tekemiseen. Vertaistuen avulla vahvistat oppimistasi! Keskusteluryhmässä voit myös keskustella kurssin kehittäneiden ja perheiden kanssa työskentelevien psykologien kanssa sinua mietityttävistä asioista kurssiin liittyen. Sinun ei tarvitse jäädä yksin miettimään, mikäli sinulla on jotakin mielen päällä.

Vanhemmuuden voimalähde on myös oma yhteisönsä. Yhteisössä voit tutustua muihin vanhempiin ja jakaa lapsiperhearkea. Voit luoda ryhmiä ja keskustella sinua mietityttävistä vanhemmuuden aiheista! Voit myös ystävystyä muiden kanssa ja käydä yksityisiä keskusteluja muiden vanhempien kanssa.

The FamilyBoostin blogi käsittelee ajankohtaisia vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyviä aiheita. Toivomme, että saat blogista hyödyllisiä vinkkejä itsellesi, ja että blogi toimii keskustelualustana vanhemmuuteen liittyvissä pohdinnoissa. Lukemisen lisäksi toivomme siis aktiivista kommentointia! Voit myös lähettää meille kysymyksen, johon toivot, että vastaamme blogissa! Katso ohjeet kysymyksen lähettämiseen blogin sivupalkista. Otamme mielellämme myös juttuaiheita vastaan. Jos haluat jakaa oman perheesi tarinan, ota meihin yhteyttä!

Jäikö jokin asia mietityttämään tai onko sinulla mielessä jokin kehitysehdotus nettisivuihimme liittyen? Olethan meihin yhteydessä kommentoimalla tätä postausta, palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseemme info@familyboost.fi.

Tervetuloa The FamilyBoostiin! 

Heidi Livingston & Julia Pöyhönen,

TheFamilyBoostin psykologit

Seuraa Blogiamme Bloglovin:ssa

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Follow Psykologi Heidi Livingston:

Heidi Livingston on perheiden kanssa työskentelyyn erikoistunut psykologi.

Kommentoi

css.php