Varaa aika psykologille!

 

Suurin osa perheistä toivoo ulkopuolista tukea vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvien asioiden miettimiseen jossakin kohtaa elämää.

Yleisiä syitä ulkopuoliseen tuen tarpeeseen ovat lapsen tunne-elämään ja käyttäytymiseen liittyvät pulmat, vanhemman jaksaminen ja kysymykset toimiviin kasvatuskeinoihin liittyen. Sinua saattaa mietityttää esimerkiksi lapsen nopeasti kiihtyvä temperamentti, lapsen pelot, uusperheen arki tai lapsellesi sopivimmat kasvatuskeinot.

Psykologin vastaanotolle voi tulla yksin tai lapsen kanssa. Usein suosittelen tulemaan ensimmäiselle käynnille ilman lasta, jotta vanhemmat voivat rauhassa kertoa kaiken tarpeellisen taustatiedon ja tehdä perheelle sopivaa muutossuunnitelmaa. Ensimmäisellä käynnillä tehdään suunnitelma mahdollisesta jatkosta, ketä käynneillä tavataan ja mitä tavoitteita käynneille on. Joskus yksikin käynti riittää järjestämään omia ajatuksia ja löytämään keinoja jatkaa!

Tapaamiset voidaan järjestää myös etänä Zoomin kautta!

Hinnasto:

Vanhempien käynti tai perhekäynti 60 min. 120€

Lapsen yksilökäynti 45 min. 100€

Ota yhteyttä:

julia.poyhonen@familyboost.fi

Tällä hetkellä avoimia asiakasaikoja on sunnuntaisin klo 13.00 ja 14.30.

Vastaanotto: Pengerkatu 1 C LH 5, 00530 Helsinki

Vastaanotto tapahtuu yksityisen elinkeinoharjoittaja Psykologi Julia Pöyhösen (Y-tunnus: 3178570-1) toimesta.

The FamilyBoost Oy ei tarjoa vastaanottoa.

Tutustu psykologiin:

Julia Pöyhönen (psykologi, kirjailija) tiesi jo nuorena haluavansa psykologiksi. Lasten kasvun ja kehityksen tukeminen on ollut hänen suurimpia tavoitteitaan. Pian käytännön työn vuonna 2011 aloitettuaan Julia ymmärsi, että paras väylä lasten tukemiseen on olla läsnä heidän vanhempiaan varten ja tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Hyvinvoiva perhe lähtee hyvinvoivista vanhemmista, joilla on riittävän varma olo omasta tyylistään olla vanhempi.

Julia nauttii, kun pääsee kulkemaan perheiden rinnalla pienissä ja isoissa muutosprosesseissa.

Hän on taitava auttamaan vanhempaa löytämään oman tyylin olla vanhempi, omaksumaan toimivia ja myönteisiä kasvatuskeinoja ja saamaan ilon takaisin arkeen. Lasten tarpeiden ja toiveiden kuunteleminen on etuoikeus ja Julian tärkeää työtä on olla apuna miettimässä, miten lapsen hyvinvointia voi parhaiten tukea.

Julia nauttii uuden luomisesta ja oppimisesta. Julia saa kiitosta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta innovatiivisuudestaan ja erityisen empaattisesta tavasta olla läsnä toista varten.

Hän on luonut monipuolista kirjallisuutta ja materiaalia vanhemmille ja ammattikasvattajille:

Psykologian maisterin tutkinnon lisäksi Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi. Julia on myös trauma- ja kriisityöskentelyyn erikoistunut EMDR-terapeutti. Hän asuu perheineen Helsingissä.

Tutustu Henkilötietorekisteriselosteeseen, tietosuojaselosteeseen ja sopimusehtoihin.