Pettymyksen sietäminen – tunnetaitojen harjoittelua

with Ei kommentteja

Pettymyksen sietäminen on yksi haastavimmista tunnetaitotempuista, joita lapsen on opeteltava. Pettymyksen sietäminen ja pettymysten aiheuttamat valtavat tunnereaktiot kummastuttavat monissa perheissä ja ovat omiaan raastamaan vanhempien hermoja.

Miksi pettymykset sitten aiheuttavat niin voimakkaita reaktioita ja miten niitä voisi pikkuhiljaa opetella sietämään paremmin? Lue FamilyBoostin psykologien vieraskynäkirjoitus pettymyksen sietämisestä ja tunnetaitojen opettelemisesta. Saat kirjoituksesta viisi vinkkiä siihen, miten harjoitella pettymysten sietämistä lapsen kanssa. Vinkit liittyvät nimenomaan pettymyksen ja epäonnistumisen tunteiden kohtaamiseen, mutta toki samat periaatteet pätevät myös muiden tunnetaitojen harjoittelemiseen!

Miten teidän perheessä suhtaudutaan pettymyksiin?

Harjoittele tunnetaitoja Fanni-tunnetaitosarjan avulla!

Fanni-tunnetaitosarjan tuotteet on suunnattu vanhemmille ja lasten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Fanni-kirjojen tarinat sopivat parhaiten noin 4-7-vuotiaille lapsille. Kirjojen tarinat ja aikuisille suunnattu tieto-osio pureutuvat jokaisen tarvitsemiin käytännön tunnetaitoihin askel askeleelta. Fannin ja ystävysten kanssa tunnetaitojen oppiminen on helppoa ja hauskaa!

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Follow Heidi Livingston:

Heidi Livingston on perheiden kanssa työskentelyyn erikoistunut psykologi.

Kommentoi

css.php