FamilyBoostin tarina

Vanhemmuus on yksi elämän vaativimmista työtehtävistä. Silti tarpeellista tietoa ja tukea voi olla vaikea löytää, tai vanhempi kokee seikkailevansa vinkkiviidakossa etsimässä vastauksia oman perheensä pulmatilanteisiin. Me FamilyBoostissa uskomme vahvasti, että vanhempi voi hyvin, kun hän voi toteuttaa oman näköistään vanhemmuutta ilman oletusta ahtautua tiettyyn vanhemmuusmuottiin. Jokaisella vanhemmalla on oma juttunsa, jota ei pysty korvaamaan tai kopioimaan. Kaikki perheet ovat omanlaisiaan, eikä ole vain yhtä oikeaa tai hyvää tapaa kasvattaa lapsia.

Psykologit Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston perustivat FamilyBoostin vuonna 2017 tavoitteenaan olla lapsiperheiden vanhempien tukena joustavasti juuri silloin, kun he apua kaipaavat. Tämän vuoksi Julia ja Heidi kehittivät FamilyBoostin alkutaipaleella verkkovalmennuksia, jotka toimivat väylänä tarjota vanhemmuuden tukea perheen asuinpaikasta riippumatta.

Sittemmin FamilyBoost on keskittynyt erityisesti lasten tunnetaitojen tukemiseen: Fanni-tunnetaitosarja (Kumma-kustanus) on saanut alkunsa TunneBoosti-verkkokurssista ja on kasvanut nopeasti yhdeksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista kirjasarjoista. Yhdessä Ympyräiset-tiimin kanssa Julia ja Heidi ovat luoneet Ympyräiset tunnetaito-ohjelman varhaiskasvatukseen ja alakouluun sekä Tunnetaitojen käsikirjan (Kustannus-Mäkelä).

Perhe- ja yksilötyön ohella Julia ja Heidi kouluttavat ammattilaisia ja vanhempia muun muassa tunnetaitoihin sekä lapsen kehitykseen ja kasvatukseen liittyen. FamilyBoostin Facebook-sivuilla, Materiaalipankissa ja uutiskirjeessä jaetaan tutkitusti tehokasta ja käytännönläheistä tietoa lapsen kasvatuksen tueksi.

FamilyBoost mediassa