kumppanuuskampanja

Kunnan työntekijä: lähde mukaan Kumppanuuskampanjaan!

Syksyllä 2019 startannut FamilyBoostin Kumppanuuskampanja haastaa mukaan kaikki Suomen kunnat! Ilmoittaudu mukaan nyt!

Työskenteletkö julkisen sektorin toimipisteessä?

Ovatko asiakkaitasi lapset, perheet tai lasten vanhemmat?

Ovatko toimipisteenne resurssit rajalliset?

Onko asiakkaiden välillä vaikea järjestää tapaamisia asuinpaikan tai aikataulujen vuoksi?

Joutuvatko asiakkaat jonottamaan toimipisteesi palveluja?

Tarvitsevatko asiakkaasi lisätukea toimipisteesi tarjoaman tuen rinnalla?

Mikäli vastasit johonkin näistä kysymyksistä KYLLÄ, Kumppanuuskampanja on juuri sinun toimipisteellesi! 

FamilyBoost mahdollistaa oikein ajoitetun ja luotettavan psykologisen tuen tarjoamisen lapsiperheille asuinpaikasta riippumatta. Kumppanuuskampanjaan voi osallistua mikä tahansa julkisen sektorin toimipiste, jonka asiakkaina ovat lapset, vanhemmat tai lapsiperheet.

Kun ilmoittaudut mukaan Kumppanuuskampanjaan, tarjoamme sinulle ja toimipisteellesi ainutlaatuisen tilaisuuden päästä mukaan kokeilemaan, miten nopeasti myönteinen muutos voidaan mahdollistaa lapsiperheessä.

Osallistumalla Kumppanuuskampanjaan pääset tarjoamaan FamilyBoostin palveluita toimipisteesi asiakkaille kuukauden ajan rajattomasti, täysin veloituksetta ja ilman sitoumuksia!

Mitä palveluita FamilyBoost tarjoaa?

FamilyBoost tarjoaa verkkopohjaista tukea 0-17-vuotiaiden lasten vanhemmille eri elämäntilanteissa. Boostit kattavat ne vanhemmuuden ja lapsen kehityksen alueet, joihin vanhemmat tavallisimmin hakevat ja toivovat tukea.

Jokaisen boostin muutosohjelma sisältää helppolukuista materiaalia, asiantuntijavideoita ja tehtäviä. Palvelu on tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

Boostiin kuuluu myös perhepsykologin henkilökohtainen tuki puoleksi vuodeksi. Vanhemmat voivat kysyä psykologilta tarkentavia kysymyksiä, kertoa lisää perheen tilanteesta ja psykologin kanssa yhdessä pohtia perheeseen parhaiten sopivia toimintatapoja. Lue lisää FamilyBoostin psykologeista.

FamilyBoostin palveluiden käyttäminen on vanhemmalle helppoa. Vanhempi voi boostata vanhemmuustaitojaan ja perheen hyvinvointia milloin ja missä haluaa; illalla lasten mentyä nukkumaan, bussissa työmatkalla tai lounastauolla! Käytännönläheinen ja askeleittain rakennettu muutosohjelma mahdollistaa näkyvän muutoksen tekemisen arjessa.

Kuusi syytä kunnan ja FamilyBoostin yhteistyöhön

kumppanuuskampanja

1. Ajankohtaisuus

 • Digitaaliset palvelut ovat nykyaikaa, ja kokemuksemme mukaan vanhemmilla on kiinnostusta ja valmiudet käyttää niitä. FamilyBoostin palveluja käyttääkseen vanhemman ei tarvitse ladata ohjelmia tai sovelluksia – pelkkä toimiva nettiyhteys riittää!
 • Valitsemalla FamilyBoostin kunta saa valmiin palvelukokonaisuuden asiakkaiden käyttöön ilman, että kunnan on kehitettävä omaa palvelumuotoa digitaalisten lapsiperhepalveluiden tarjoamiseksi.

2. Fokusoidut palvelut

 • Digitaaliset verkkopalvelut hyödyttävät erityisesti sellaisia perheitä, jotka tarvitsevat apua johonkin fokusoituun vanhemmuuden pulmaan (kuten miten opettaa lasta hallitsemaan tunteitaan tai miten toimia uhmakkaan tai raivareita saavan lapsen kanssa).
 • FamilyBoostin verkkovalmennukset pureutuvat aiheisiin, joihin vanhemmat tavallisimmin hakevat apua.

3. Luotettavuus

 • FamilyBoostin verkkovalmennukset ovat Valviran laillistamien psykologien suunnittelemia ja ohjaamia ja pohjaavat tutkittuun psykologiseen tietoon. Verkkovalmennukset on suunniteltu vastaamaan nykyajan perheiden tarpeita.
 • FamilyBoostin asiakkailtaan saama  on ollut myönteistä. Jokainen palautelomakkeemme täyttänyt asiakas suosittelisi FamilyBoostia ystävilleen. Vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin helpottaneen juuri heidän perheensä tilannetta.

4. Riittävä tuki

 • Tiedon lisäksi vanhemmat saavat FamilyBoostista psykologista tukea. Pelkkä netistä haettava tieto ei useinkaan ole riittävää hankalan perhetilanteen ratkaisemiseksi.
 • FamilyBoost tuo suomalaiseen lapsiperheiden palveluvalikoimaan uudenlaisen kahdesta osasta koostuvan tukimuodon. Jokainen FamilyBoostin verkkovalmennus sisältää:
 1. Askeleittain etenevän hoito-ohjelman, joka on ammattitaitoisten psykologien suunnittelema, ja jonka toimivuuteen vanhemmat voivat luottaa.
 2. Perhepsykologin yksilöllisen tuen, jotta vanhemmat voivat yhdessä ammattilaisen kanssa pohtia kurssin sisältöä ja tehtäviä ja soveltaa niitä juuri omaan arkeen ja perheeseen sopiviksi. Jokainen perhe on omanlaisensa kokonaisuus, ja psykologien aktiivinen keskustelutuki takaa sen, että vanhempi saa riittävän tuen kurssin käymiseksi eikä jää pulmiensa kanssa yksin.

5. Joustavuus

 • FamilyBoost on matalan kynnyksen palvelu, jonka kautta perheet voivat saada tukea ilman jonoja tai leimaantumisen pelkoa juuri silloin kun heille sopii. FamilyBoostin palvelut eivät ole virka-aikaan tai perheen asuinpaikkaan sidottuja.
 • FamilyBoostin verkkovalmennuksista vanhempi voi valita juuri hänen perhetilanteeseen sopivan kurssin.
 • FamilyBoostilla on valmiudet räätälöidä yhteistyö kunnan toiveet huomioiden.

6. Resurssien suuntaaminen

 • Kun kunta tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden valita FamilyBoostin palvelun, kunnan psykologi- ja muut hoitoresurssit säästyvät niitä eniten tarvitseville perheille. Lapsiperheiden vanhemmille tarjoutuu helppo tapa saada ammattitaitoista tukea vanhemmuuteen nopeasti ja luotettavasti.
 • Verkkokurssi on kunnalle kustannustehokas tapa tarjota perhe- ja kasvatustukea asiakkailleen.

Asiakkaiden kokemuksia FamilyBoostista

kumppanuuskampanja

Tuntui siltä, että kurssin laatineet psykologit tietävät oikeasti, miltä minusta tuntuu ja osasivat siksi tarttua oikeisiin aiheisiin ja esittää asiat oikeasta näkökulmasta.


Kurssi oli hyvin rakennettu kokonaisuus. Itse koin erityisen tärkeäksi psykologin tuen. Kirjoittamalla vastauksia kysymyksiin työstin samalla itse mielessäni oppimaani ja ongelmiani. Psykologien vastaukset antoivat taas lisää mietittävää / tukea omille ajatuksille.


Materiaalit olivat todella kattavat ja selkeät. Konkreettiset tehtävät saivat tarkastelemaan hyvin oman perheen tilannetta sekä omia toimintatapoja taaperon kanssa. Psykologin tuki oli vertaansa vailla: yksityiset keskustelut syvensivät opittua, ja sain valtavan paljon vinkkejä, kannustusta ja tukea juuri niihin meidän perheen haastavimpiin tilanteisiin.


Sain erittäin hyviä, selkeitä, konkreettisia ja toimivia työkaluja toimimiseen uhmaikäisen kanssa, ja mikä parasta, psykologi tuki ja sparrasi minua koko kurssin ajan työkalujen käytössä!


Kurssikuvaus herätti luottamukseni. Tiesin heti, että kurssi on asiantuntijoiden laatima ja pohjautuu tutkittuun tietoon. Kuvaus vastasi kurssin sisältöä täydellisesti! Silti kurssi, ja erityisesti psykologin tuki ylitti kaikki odotukseni! En osannut kuvitellakaan, että psykologi kulkisi niin tiiviisti rinnallani ja vastaisi viesteihini niin nopeasti. En osannut myöskään odottaa sitä, että huomaisin niin nopeasti muutoksia perheen ilmapiirissä, rakkaan taaperoni käytöksessä ja omassa vanhemmuudessani ja hyvinvoinnissani.


Aivan loistava kokonaisuus vankkaa tietoa, konkreettisia ja toimivia kasvatuskeinoja sekä ihan korvaamaton psykologien tuki! Otin yksityisistä keskusteluista kaiken irti, ja sain yksityiskohtaisia kommentteja ja vinkkejä juuri niihin kinkkisimpiin tilanteisiin. Vaikka odotukseni olivat korkealla kurssikuvauksen perusteella, niin silti en olisi osannut kuvitellakaan näin suurta muutosta elämässämme neljässä viikossa. Suosittelen lämpimästi osallistumaan matalalla kynnyksellä!

kokemuksia

Lisää kokemuksia FamilyBoostista.

Miten kumppanuuskampanja toimii?

Täyttämällä toimipisteesi tiedot oheiseen lomakkeeseen ilmoittaudut Kumppanuuskampanjaan ja saat toimipisteellesi oman Kumppanuuskampanja-koodin, jonka avulla toimipisteen työntekijät voivat ohjata asiakasperheitä FamilyBoostin palveluihin. Koodilla on rajaton määrä käyttökertoja ja se on voimassa 30 päivää.

Asiakasperhe pääsee ilmoittautumaan koodilla suoraan haluamalleen boostille ja saa heti käyttöönsä muutosohjelman ja psykologin tuen puoleksi vuodeksi!

Kaikki Kumppanuuskampanja-koodin voimassaoloaikana ilmoittautuneet asiakkaat saavat muutosmateriaalin ja psykologin tuen puoleksi vuodeksi maksutta.

Kumppanuuskampanjaan voivat osallistua kaikki julkisia palveluita tarjoavat toimipisteet ympäri Suomen. Voit ilmoittaa oman toimipisteesi mukaan, vaikka kunnastasi olisi jo toinen toimipiste mukana Kumppanuuskampanjassa.

Täytä lomake ja ilmoittaudu heti mukaan kokeiluun!

Miten jatkan palveluiden käyttöä kokeilukuukauden jälkeen?

FamilyBoostin palveluiden hyödyntäminen osana kuntasi palveluvalikoimaa on vaivatonta kokeilukuukauden päätyttyäkin maksusitoumuksen avulla. Kunta voi tarjota asiakkaalle maksusitoumusta boostille joustavasti silloin, kun se tuntuu perheen kannalta hyödylliseltä.

FamilyBoost laskuttaa kuntaa ainoastaan kerran: kun asiakas kirjautuu boostille. Kertamaksulla asiakas saa boostin muutosmateriaalin ja psykologin tuen puoleksi vuodeksi käyttöönsä. Laskutamme kuntaa ainoastaan silloin, kun perhe kirjautuu boostille.

FamilyBoostin esitteet

FamilyBoostin esitteitä voi tulostaa esimerkiksi toimipaikkasi ilmoitustaululle.

Ilmainen materiaalipankki kunnan työntekijöille ja asukkaille

Lataa ammattilaisilta ja vanhemmilta kiitosta kerännyttä ilmaista materiaalia ja tietoiskuja jaettaviksi kouluihin, päiväkoteihin, neuvoloihin, leikkipuistoihin ja muihin toimitiloihin, joissa lapsiperheet liikkuvat.

Kysymys kuntayhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä!

Kumppanuuskampanjassa mukana