Kokemuksia FamilyBoostista

kokemuksia

kokemuksia

Kokemuksia Boosteista

Tämän pitäisi olla pakollinen kurssi kaikille ensimmäistä lastaan odottaville!


Tuntui siltä, että kurssin laatineet psykologit tietävät oikeasti, miltä minusta tuntuu ja osasivat siksi tarttua oikeisiin aiheisiin ja esittää asiat oikeasta näkökulmasta.


Boosti oli erittäin mielenkiintoinen ja koin tehtävät hyödyllisiksi! Viikoittaista panostusta kurssiin oli sopivasti, sen ehti tehdä jopa kiireisessä pikkulapsiarjessa.


Todella hyvä kokemus kiireiselle perheenäidille! Sain uusia oivalluksia ja työkaluja arkeeni!


Teoria ja konkreettiset keinot sopivassa suhteessa. Keinot olivat oikeasti konkreettisia!


Kurssi oli selkeä ja johdonmukainen ja yhteydenpito psykologeihin helppoa.

Kurssin sisällössä itseäni miellytti erityisesti lapsilähtöisyys, myönteisen vuorovaikutuksen ja hyvän huomaamisen korostaminen.


Kurssi oli hyvin rakennettu kokonaisuus.

Itse koin erityisen tärkeäksi psykologin tuen. Kirjoittamalla vastauksia kysymyksiin työstin samalla itse mielessäni oppimaani ja ongelmiani. Psykologien vastaukset antoivat taas lisää mietittävää / tukea omille ajatuksille.


Voin lämpimästi suositella TaitoBoostia! Kurssilla korostettiin lapsilähtöisyyttä ja myönteisyyttä ja se antoi paljon ajateltavaa ja hyödyllisiä työkaluja arjen sujumiseen.

Yhteydenpito psykologeihin oli myös helppoa.

Koen perheen ilmapiirin kohentuneen kurssin myötä, kiitos paljon!


Kävin TaitoBoosti-kurssin ja olen lukenut lisäksi blogia. Tykkään! Sopivasti psykologista taustatietoa, mutta tavallisten ihmisten kielellä. Paljon konkreettisia ja toimivia keinoja avuksi arkeen! Tosi kannustavat ja mukavat psykologit vetämässä kurssia. Kiitos! Tästä oli iso apu meidän perheelle!

kokemuksia

Selkeät toimintaohjeet arjen tilanteisiin


Materiaalit olivat todella kattavat ja selkeät. Konkreettiset tehtävät saivat tarkastelemaan hyvin oman perheen tilannetta sekä omia toimintatapoja taaperon kanssa.

Psykologin tuki oli vertaansa vailla: yksityiset keskustelut syvensivät opittua, ja sain valtavan paljon vinkkejä, kannustusta ja tukea juuri niihin meidän perheen haastavimpiin tilanteisiin.


Sain erittäin hyviä, selkeitä, konkreettisia ja toimivia työkaluja toimimiseen uhmaikäisen kanssa, ja mikä parasta, psykologi tuki ja sparrasi minua koko kurssin ajan työkalujen käytössä!


Kurssikuvaus herätti luottamukseni. Tiesin heti, että kurssi on asiantuntijoiden laatima ja pohjautuu tutkittuun tietoon. Kuvaus vastasi kurssin sisältöä täydellisesti! Silti kurssi, ja erityisesti psykologin tuki ylitti kaikki odotukseni! En osannut kuvitellakaan, että psykologi kulkisi niin tiiviisti rinnallani ja vastaisi viesteihini niin nopeasti.

En osannut myöskään odottaa sitä, että huomaisin niin nopeasti muutoksia perheen ilmapiirissä, rakkaan taaperoni käytöksessä ja omassa vanhemmuudessani ja hyvinvoinnissani.


Aivan loistava kokonaisuus vankkaa tietoa, konkreettisia ja toimivia kasvatuskeinoja sekä ihan korvaamaton psykologien tuki! Otin yksityisistä keskusteluista kaiken irti, ja sain yksityiskohtaisia kommentteja ja vinkkejä juuri niihin kinkkisimpiin tilanteisiin.

Vaikka odotukseni olivat korkealla kurssikuvauksen perusteella, niin silti en olisi osannut kuvitellakaan näin suurta muutosta elämässämme neljässä viikossa. Suosittelen lämpimästi osallistumaan matalalla kynnyksellä!


Kiitos teille! Kurssit ovat olleet hienosti rakennettuja ja perhe-elämä sujuu kuin tanssi nykyään.


TaitoBoosti on ollut oiva boostaus kasvatustaitoihin. Kurssi on antanut riittävästi teoriatietoa toimintatapojen taustalle ja konkreettisia ohjeita siihen miten näitä soveltaa arjessa. Kurssi on laittanut miettimään omia toimintatapoja ja kehittämään niitä parempaan suuntaan. Isoa muutosta ei tapahdu kahdeksassa viikossa, mutta suunta on nyt kääntynyt parempaan.


Kiitos mahtavasta kurssista! Pidin siitä paljon ja harkitsen muillekin kursseille osallistumista.


Valmennus oli kattava ja pitkäkestoinen, tällöin siihen halusi myös panostaa.


Kurssisisältö hyvää ja asiantuntevaa!


Kurssilla oli teoriaa ja konkreettisia keinoja sopivassa suhteessa. Se oli parasta, että keinot olivat oikeasti konkreettisia.


Koin eniten hyödylliseksi boostissa sen, että sai kirjoittaa asioita pois mielestäni ja avata ne johonkin.


Verkkovalmennus oli todella hyvä ja minulle jäi siitä pysyviä tapoja kuten onnellisuuspäiväkirjan pito.

Pidin kurssin sisällöstä ja sitä oli sopivasti, että tässä arkikaaoksessakin kurssin sai hyvin suoritettua.

kokemuksia

Puutalobabyn Kristan kokemuksia VoimaBoostista: ”hyödyllisesti käytettyä aikaa, joka vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin”

”…osallistuin VoimaBoostiin, joka keskittyy vanhemman omiin tarpeisiin – ja oman hyvinvoinnin kautta tietysti koko perheen hyvinvointiin. Vaikka näkökulma tässä olikin vanhempien omien voimavarojen ruokkimisessa, tältä kurssilta sai kyllä valtavasti apuja myös ihan perhearjen tilanteisiin. Heräsi paljon ajatuksia ja syntyi useita konkreettisia ahaa-elämyksiä!”

”Aikuisten tunteiden säätelyyn liittyvä tieto, siihen liittyvät harjoitukset ja tunteidensäätelyniksit olivat niin niin niin olennaisia, ja itse koin ne tosi hyödyllisiksi. Olen itse asiassa käyttänyt muutamia harjoituksia myös nukahtamiseen ja yöllä heräillessä rentoutumiseen niin, että stressiasiat eivät saisi mielestä tilaa ja pitäisi hereillä.”

”Myönnän olevani itse persoonaltani vähän sellainen, että ihan kaikissa tilanteissa en ole maailman hedelmällisintä maaperää ulkopuolelta tuleville neuvoille. Väitän, että aika monia lasten kasvatukseen liittyviä asioita olen pohdiskellut itsekin, ja sitten jos joku tulee siihen ulkopuolelta ”opettamaan”, saattaa minulta helposti irrota spontaani vastareaktio: ”luuletko, että en muka olisi tätä jo ajatellut”. Tämäkin puoli ennen kurssia itseäni vähän arvelutti – ärysyyntyisinkö neuvoista (”mitä ne muka mun tilanteesta tietää”), vaan saisinko jotain irti…?

Rehellisesti voin todeta, että minua ei ärsyttänyt kurssin aikana kertaakaan – itse asiassa en edes muistanut, että voisin ärsyyntyä. Se on varmasti näiden psykologien ammattitaitoa: että miten pystyy kertomaan asioille ja ilmiöille psykologista taustaa, ja antamaan myös neuvoja ilman, että ”tulee kenenkään tontille päsmäröimään”. Vinkit ja niksit tulivat jotenkin niin ihanan pehmeästi, että niistä ihan automaattisesti alkoi vaan imeä asioita itselleen, soveltaa ja kokeilla.”

”…se ajankäyttö on kyllä hyödyllisesti käytettyä aikaa, joka vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin. Tekisin kyllä uudelleen! Lisäksi ihan luksusta on tuo, että kurssin kautta saa perhepsykologien tuen ja keskusteluyhteyden koko kurssin ajaksi.”

Lue lisää kokemuksia Kristan blogista.