Kokemuksia VoimaBoostista – yhteistyössä Puutalobaby

with Ei kommentteja

Yhteistyössä: Puutalobaby

Syksyllä FamilyBoostilla on ollut kunnia tehdä yhteistyötä raikkaasti ja ilahduttavan rehellisesti pikkulapsiarjesta bloggaavan Puutalobabyn Kristan kanssa.

Kokemuksia VoimaBoostista

Krista on ollut mukana FamilyBoostin verkkovalmennuksessa ja valotti blogissaan omia kokemuksia VoimaBoostista. Krista koki VoimaBoosti-kurssilla oppimistaan asioista itselleen erityisen hyödylliseksi muun muassa myönteisen vahvistamisen taidon ja tunnesäätelykeinot.

Kristan blogista välittyy kuva vanhemmasta, joka on pohtinut monia lapsenkasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyviä teemoja jo itsekseen. Krista kuitenkin toteaa, että VoimaBoostissa neuvot ja ohjeet olivat sellaisessa muodossa, joka oli helppo ottaa vastaan ja josta pystyi poimimaan ne itselle olennaisimmat asiat.

Me FamilyBoostilla uskomme vahvasti siihen, että jokainen perhe on aivan omanlaisensa. Ei ole mahdollista antaa neuvoja, jotka pätisivät nyt ja aina jokaikiseen perheeseen. Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että vanhemmat tietävät kaikista parhaiten, mikä omille lapsille ja omalle perheelle on parasta! FamilyBoostin verkkokurssien tarkoituksena on nimenomaan auttaa vanhempaa löytämään se itselle paras tapa olla vanhempi.

kokemuksia VoimaBoostista

Perhepsykologien vastauksia vanhempien kysymyksiin

Tosiasia kuitenkin on, että todella moni kokee vanhemmuuden aika monimutkaisena ja vaikeana. Lähes jokainen vanhempi toivoo silloin tällöin tukea siihen, miten parhaiten olla vanhempi juuri sille omalle lapselleen ja miten tukea lapsen myönteistä kehitystä.

Halusimme antaa Puutalobabyn lukijoille mahdollisuuden esittää vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä, joihin FamilyBoostin psykologit vastasivat. Jos siis haluat lukea vastauksia vanhempien esittämiin kysymyksiin siirtymätilanteista ja arkirutiineista, lapsen kanssa leikkimisestä, riittävän hyvästä vanhemmuudesta, lapsen tunnetaidoista tai myönteisestä kasvatuksesta uhmaikäisen vanhempana, klikkaa Kristan blogiin!

kokemuksia VoimaBoostista

Onko sinulla mielessä kysymys, johon toivoisit, että perhepsykologit vastaisivat FamilyBoostin blogissa? Ota meihin yhteyttä kuvaa klikkaamalla!

P.S.Puutalobaby-blogista löytyy koodi, jolla saat 25 % alennuksen vapaavalintaisesta FamilyBoostin verkkokurssista! Mihin sinä toivoisit muutosta?

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Follow Heidi Livingston:

Heidi Livingston on perheiden kanssa työskentelyyn erikoistunut psykologi.

Kommentoi

css.php