Kokemuksia FamilyBoostista ja verkkovalmennuksista

with Ei kommentteja

FamilyBoost on tarjonnut lapsiperheiden vanhemmille matalan kynnyksen palveluita jo puoli vuotta! Unelmamme siitä, että voimme tarjota psykologista tietämystämme, tukeamme ja tehokkaaksi todettuja työkaluja vanhemmille helposti ja nopeasti on toteutunut ja olemme kiitollisia kaikille asiakkaillemme sekä muille vanhemmille upeasta vastaanotosta! Vanhemmuuden kuuluu olla haastavaa ja ihanaa, meidän tehtävämme on kulkea vanhempien luotettavana apurina asuinpaikasta riippumatta. On ollut kiinnostavaa ja innostavaa kuulla kokemuksia FamilyBoostista ja haluamme jakaa saamamme palautetta myös teidän kanssa!

kokemuksia familyboostista

Ensimmäisen puolen vuoden aikana olemme vetäneet Voima-, Taito- ja TunneBoosteja yhteensä 13 kertaa. Haluamme tarjota kursseja riittävän tiuhaan tahtiin, jotta vanhemman ei tarvitse odotella tukea silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Verkkovalmennuksen ostaessaan vanhemmat pääsevät heti mukaan yhteisöömme keskustelemaan muiden vanhempien kanssa ja tutustumaan kurssiin valmistautuviin osioihin.

Olemme olleet kiitollisia saamastamme asiakaspalautteesta, se kannustaa meitä jatkamaan ja jatkuvasti kehittämään palveluitamme, jotta ne parhaiten palvelisivat tarkoitustaan. Olemme esimerkiksi kevään aikana lisänneet kaikille kursseille lisää videomateriaalia, jotta kurssin käyminen olisi monipuolisempaa ja havainnollisempaa.

kokemuksia familyboostista
Kurssivideoiden kuvausta Ilorannan kauniissa ympäristössä

Kokemuksia FamilyBoostista

Todella hyvä kokemus kiireiselle perheenäidille! Joka viikko iltaisin tein tehtäviä peiton alla teekuppi vierellä. Sain uusia oivalluksia ja työkaluja arkeeni!

Kävin TaitoBoosti-kurssin ja olen lukenut lisäksi blogia. Tykkään! Sopivasti psykologista taustatietoa, mutta tavallisten ihmisten kielellä. Paljon konkreettisia ja toimivia keinoja.

Boosti oli erittäin mielenkiintoinen ja koin tehtävät hyödyllisiksi! Keskitin ajatuksiani positiiviseen ja aloin pitämään säännöllistä onnellisuuspäiväkirjaa puhelimessani. Viikoittaista panostusta kurssiin oli sopivasti, sen ehti tehdä jopa kiireisessä pikkulapsiarjessa. Ehkä joihinkin osa-alueisiin olisi ollut mukavaa panostaa vielä enemmän, mutta ihan kaikkeen ei aika riittänyt.

Koin eniten hyödylliseksi boostissa sen, että sai kirjoittaa asioita pois mielestäni ja avata ne johonkin.

Pidin boostissa eniten tehtävistä joiden kautta joutui vähän kuin pakon edessä miettimään omaa tilannettaan. Myös osallistaminen keskusteluryhmään oli hyvä idea vaikka ilmassa oli tiettyä arkuutta.

Valmennus oli kattava ja pitkäkestoinen, tällöin siihen halusi myös panostaa. Kurssia pystyi halutessaan suorittaa hissukseen: sekä ajallisesti että olla käyttämättä hyödyksi muita kurssilaisia esim keskustelualueilla.

Verkkovalmennus oli todella hyvä ja minulle jäi siitä pysyviä tapoja kuten onnellisuuspäiväkirjan pito. Pidin kurssin sisällöstä ja sitä oli sopivasti, että tässä arkikaaoksessakin kurssin sai hyvin suoritettua.

Kurssisisältö hyvää ja asiantuntevaa!

Kurssilla oli teoriaa ja konkreettisia keinoja sopivassa suhteessa. Se oli parasta, että keinot olivat oikeasti konkreettisia! Esim. seuraamuspolku.

Kiitos mahtavasta kurssista! Pidin siitä paljon ja harkitsen muillekin kursseille osallistumista.

Asiakaskyselyymme vastanneista vanhemmista 100 % suosittelisi verkkovalmennuksiamme ystävälleen. Tämä tulos tekee meidät hyvin kiitolliseksi! Tästä on hyvä jatkaa syksyllä uusilla tuulilla. Meillä on tulossa paljon uutta niin verkkovalmennusten kuin asiakastapahtumien saralla. Pysy matkassa mukana!

kokemuksia familyboostista

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Follow Julia Pöyhönen:

Julia Pöyhönen on perheiden kanssa työskentelyyn erikoistunut psykologi.

Kommentoi

css.php