Kerro kaverille:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

VoimaBoosti

Arvio 4.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

Anna itsellesi tärkeä lahja ja löydä onnellinen ja hyvinvoiva versio sinusta.

Koetko, että olet jo pitkään ollut hyvin väsynyt ja tuntuu, että elämä ja vanhemmuus on pelkkää suorittamista? Oletko kadottanut kosketuksen siihen, mitä sinä tarvitset ja haluat elämältä? Haluaisitko nauttia arjesta ja vanhemmuudesta ja kokea, että elämäsi on merkityksellistä ja saat toteuttaa itseäsi?

Vanhemmuus on hyvin monimutkainen ja raskas työtehtävä, johon saa hyvin vähän koulutusta. Lasten synnyttyä vanhemmat usein asettavat omat tarpeensa tehtävälistan loppupäähän. Tilanteen jatkuessa ei ole harvinaista, että vanhempi uuvahtaa ja kadottaa merkityksellisyyden kokemuksen ja onnellisuuden arjessa. Tämä kurssi keskittyy sinun tarpeisiisi! Saat hyvin monipuolisen valmiin suunnitelman, jonka avulla lähdet täydentämään vanhemmuuden voimavarojasi.

Miksi The FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Verkkokurssikokonaisuutemme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. The FamilyBoostin verkkokurssikokonaisuudet ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin. Perhepsykologit ovat koko ajan tukenasi, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin kolmesta osasta koostuvan verkkopalvelukokonaisuuden, johon sisältyy:

1) Muutosohjelma tehtävineen: Kehityt nopeasti helppojen ja monipuolisten tehtävien avulla.

2) Suljettu keskusteluryhmä Facebookissa: Juttelet muiden vanhempien kanssa sekä kurssin että arjen asioista.

3) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki, harjoittelu ja vertaistuki.

Verkkovalmennuksen kustannukset ovat perheitä ajatellen maltillisia: yksi 8 viikon verkkokurssikokonaisuus ja kuuden kuukauden vanhemmuusyhteisön jäsenyys on suunnilleen saman hintainen kuin yksi käynti yksityisellä psykologilla.

Lue lisää tuotekuvauksesta!

99,00

tuotetunnus (SKU) VBsku Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Voimavarat tankkaukseen: Mikä on VoimaBoosti?

Vanhemmuudessa voimavarat ehtyvät vääjäämättä. Koetko, että ympärilläsi on kyllä paljon tietoa siitä, miten pitää itsestä parempaa huolta ja kaikki kehoittavat sinua tekemään niin, mutta et silti oikein tiedä mistä aloittaa?

Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus. Se tarkoittaa sitä, että voidakseen hyvin ihmisellä täytyy olla psykologiset, fysiologiset ja sosiaaliset elementit elämässä riittävän hyvässä tasapainossa. Vanhemmuus haastaa etenkin vauvavuoden aikana kaikkia näitä kolmea osa-aluetta; vanhemman huomio kiinnittyy omien tarpeiden sijasta lapsen tarpeisiin, elämäntavat muuttuvat ja terveellinen syöminen, nukkuminen ja liikkuminen on haastavampaa. Lisäksi vanhemman sosiaaliset verkostot muuttuvat, kun hän jää työelämästä tai ei pysty osallistumaan entisellä tavalla esimerkiksi harrastuksiinsa. Ei ole siis ihme, että vanhemmuus hetkellisesti haastaa onnellisuuden ja hyvinvoinnin kokemusta ja voimavarat ehtyvät.

Tällä kurssilla pääpaino on elämän psykologisissa alueissa; käymme läpi muun muassa arvomaailmaa, merkityksellisyyden ja kyvykkyyden kokemuksia, elämänhallintaa, tunnesäätelyä ja myönteisen näkemisen taitoa. Voimavarat elpyvät myös itseymmärryksen kautta ja sukellamme muistoissa sen vuoksi menneisyyteen. Fysiologista terveyttä ei kuitenkaan voi unohtaa, kun puhutaan ihmisen hyvinvoinnista, joten joka viikko saat vinkkejä riittävän terveellisiin elämäntapoihin. Kurssilla tarkastelemme hyvinvointia myös sosiaalisesta ja yhteisöllisestä näkökulmasta.

VoimaBoostin on kehittänyt kaksi Valviran laillistamaa perheiden kanssa työskentelevää psykologia. Kurssin asiat pohjaavat ajankohtaiseen ja monipuoliseen psykologiseen tietoon  ja käytännön kokemukseen siitä, miten lapsiperheen arkea elävä vanhempi voi itse lisätä onnellisuutta ja hyvinvointia elämäänsä.

Kurssi sisältää konkreettisia askelia parempaa arkea kohti. Joka viikko avautuu pääsy uudelle aihealueelle, johon perehdyt videoiden, lukumateriaalin, tehtävien ja ryhmätehtävien avulla.

Mitä sinä saat verkkovalmennuksesta?

 • Opit asettamaan itsesi tarvittavalla tavalla etusijalle
 • Löydät juuri sinulle iloa ja onnellisuutta tuovia asioita ja lisäät niitä arkeesi
 • Parannat itsetuntemustasi yksilönä ja vanhempana
 • Löydät ymmärrystä oman historiasi vaikutuksesta tämän hetkiseen vanhemmuuteen
 • Käyt läpi vanhemmuuttasi monesta eri näkökulmasta, mikä tuo sinulle myötätuntoa itseäsi kohtaan
 • Opit säätelemään tunteitasi ja pysymään rauhallisena lasten kanssa
 • Vahvistat parisuhdettasi yhteisten tehtävien avulla
 • Opit tehokkaan kasvatuskeinon: miten voit huomiosi avulla vahvistaa lapsissa toivottua käyttäytymistä
 • Vahvistat sosiaalisia verkostojasi ja aktivoit uusia yhteisöjä
 • Löydät uusia myönteisiä tapoja ajatella ja toimia arjessa
 • Pidät huolta terveydestäsi, löydät lapsiperheeseen riittävän hyvän tavan terveelliseen liikuntaan, uneen ja ravintoon liittyen
 • UUTTA! Suositun valmennusyritys Optimal Performancen tekemät selkeät ja helpot ohjeet parempaan syömiseen ja hyvän aamiaisen koostamiseen + kaksi herkullista ja terveellistä aamiaisreseptiä!
 • Opit nauttimaan arjesta ja vanhemmuudestasi
 • Tunnet ylpeyttä ja iloa siitä, minkälainen vanhempi ja yksilö olet
 • Opit tekniikoita onnellisuuden ja hyvien voimavarojen ylläpitoon
 • Opit tehokkaampaa arjenhallintaan
 • Saat keskustella muiden vanhempien kanssa ja jakaa arjen ajatuksia
 • Saat tukea ja ohjausta kokeneilta psykologeilta sinua mietityttäviin asioihin
VoimaBoostin jälkeen voit paremmin ja ymmärrät, mitkä asiat juuri sinun hyvinvointiisi vaikuttavat eniten. Osaat ylläpitää onnellisuutta ja hyvinvointia lapsiperheen arjessa. Olet rauhallisempi ja rennompi vanhempi ja nautit elämästäsi enemmän. Osaat tankata vanhemmuuden voimavarat täyteen jatkossakin.

Mitä VoimaBoostin hintaan sisältyy?

Verkkokurssi kestää kahdeksan viikkoa.

Boostin hintaan sisältyy:

 • Oppimateriaali kahdeksan viikkoa kestävälle kurssille
  • Joka viikolla on useita oppitunteja, jotka sisältävät lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä
  • Sinulla on pääsy kurssin materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit suorittaa viikkotehtäviä myös omaan tahtiin
 • Psykologin vastauspalsta kahdeksan viikon ajan
  • Verkkokurssin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Psykologin vastauspalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut kurssimateriaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi!
 • + Mahdollisuus liittyä kurssin suljettuun Facebook-ryhmään 
  • Ryhmässä voit ystävystyä muiden vanhempien kanssa, jakaa kokemuksiasi kurssista ja keskustella sinua mietityttävistä vanhemmuuteen ja lapsen kasvatukseen liittyvistä teemoista.

Psykologit

Olemme tukenasi koko kurssin ajan. Vastaamme kysymyksiin, osallistumme keskusteluun ja autamme teitä pääsemään tavoitteisiinne.

Julia Pöyhönen

voimavarat

Julia Pöyhönen on Valviran laillistama psykologi ja koulutukseltaan psykologian maisteri. Julia on työskennellyt vuodesta 2011 perheiden kanssa ja on erikoistunut vanhemmuuden, lapsen kehityksen ja perheen vuorovaikutuksen tukemiseen. Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja hänellä on kokemusta Ihmeelliset vuodet -ryhmän lisäksi lasten ryhmien kehittämisestä ja vetämisestä. Julialla on myös lisäkoulutusta trauma- ja kriisityöskentelyyn.

Heidi Livingstonvoimavarat

Heidi Livingston on Helsingin yliopistosta valmistunut psykologian maisteri. Heidi on toiminut Valviran laillistamana psykologina vuodesta 2013 ja on työskennellyt siitä asti lasten ja perheiden parissa saaden lisäkoulutusta vanhemmuuden ja lapsen kehityksen arvioimiseen ja tukemiseen. Yhdessä Julian kanssa Heidi on kehittänyt myönteistä huomiota saaneen ryhmämuotoisen hoidon lasten tunne- ja sosiaalisten taitojen tueksi. Lapsen kehitys sekä lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus ovat Heidin erityisiä kiinnostuksen kohteita psykologian alalla.

Helppokäyttöisyys

Kurssia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Kurssimateriaaliin päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä kurssia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan sisään kurssialueelle. Nähtävilläsi on heti kurssiin valmistavat osiot. Ensimmäisen viikon materiaali avautuu ostosta seuraavana päivänä.

Kurssimateriaaliin tutustuminen ja tehtävien tekeminen vie sinulta pari tuntia viikossa. Voit käyttää verkkopalvelua matalalla kynnyksellä, omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä ja asuinpaikasta riippumatta, etkä jää haasteidesi kanssa yksin.

voimavarat

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus kurssin ostopäivästä lähtien. Mikäli kurssi ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan kurssin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle kurssi soveltuu?

The FamilyBoostin verkkokurssit on suunniteltu tavallisille perheille.

Kurssi sopii kaikille vanhemmille, jotka kokevat, että arki on raskasta ja jaksaminen on koetuksella. Kurssia voi käydä yhden tai useamman lapsen vanhempi sekä minkä tahansa ikäisen lapsen vanhempi, yksin- tai yhteishuoltaja.

Muistathan, että kurssi perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea The FamilyBoostin verkkokurssien lisäksi.

voimavarat

Kysymyksiä VoimaBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Lue lisää: 

Lue bloggaajan kokemuksia kurssista

Vanhemman jaksaminen: Miten kasvattaa vanhemmuusvoimia?

 

Tervetuloa kurssille!

The FamilyBoostin psykologit

Heidi Livingston & Julia Pöyhönen

1 arvio tuotteelle VoimaBoosti

 1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Mammalandia

  Todella hyvä kokemus kiireiselle perheenäidille! Joka viikko iltaisin tein tehtäviä peiton alla teekuppi vierellä. Sain uusia oivalluksia ja työkaluja arkeeni!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *