Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

VoimaBoosti Kevyt

Anna itsellesi tärkeä lahja ja löydä itsestäsi onnellinen ja hyvinvoiva versio.

Koetko, että olet jo pitkään ollut hyvin väsynyt ja tuntuu, että elämä ja vanhemmuus on pelkkää suorittamista? Oletko kadottanut kosketuksen siihen, mitä sinä tarvitset ja haluat elämältä? Haluaisitko nauttia arjesta ja vanhemmuudesta ja kokea, että elämäsi on merkityksellistä ja saat toteuttaa itseäsi?

Vanhemmuus on hyvin monimutkainen ja raskas työtehtävä, johon saa hyvin vähän koulutusta. Lasten synnyttyä vanhemmat usein asettavat omat tarpeensa tehtävälistan loppupäähän. Tilanteen jatkuessa ei ole harvinaista, että vanhempi uuvahtaa ja kadottaa merkityksellisyyden kokemuksen ja onnellisuuden arjessa.

VoimaBoosti keskittyy sinun tarpeisiisi! Saat hyvin monipuolisen valmiin suunnitelman, jonka avulla lähdet täydentämään vanhemmuuden voimavarojasi.

VoimaBoostiin sisältyy laaja psykologien suunnittelema muutosohjelma. Selkeisiin teemoihin jaoteltu materiaali vie sinua askel kerrallaan kohti tavoitteitasi. Muutosohjelma sisältää käytännönläheistä tekstimateriaalia, videoita ja monipuolisia tehtäviä.

Ilmoittaudu nyt ja aloita uudenlainen arki hyvinvoivana vanhempana.

49,00

tuotetunnus (SKU) VoKeSKU Osasto: Jäsenyys: VoimaBoosti Kevyt

Kuvaus

Lue lisää VoimaBoosti-valmennuksesta.Haluatko muutosohjelman lisäksi psykologin henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja ohjausta? Kun valitset VoimaBoosti Plus -valmennuksen, saat perhepsykologin henkilökohtaisen tuen puoleksi vuodeksi käyttöösi. Lue lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VoimaBoosti Kevyt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.