Kerro kaverille:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

TunneBoosti

Saako lapsesi raivokohtauksia, joita et saa loppumaan? Saatko palautetta päiväkodista tai koulusta lapsesi levottomasta käytöksestä? Jännittävätkö muutokset lastasi niin paljon, että hän lamaantuu? Toivoisitko, että lapsesi osaisi säädellä tunteitaan? Haluaisitko tukea lastasi tunnetaitojen harjoittelemisessa, mutta et oikein tiedä, miten?

TunneBoosti-verkkovalmennus antaa sinulle täydet valmiudet tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Saat hyvin monipuolisen valmiin suunnitelman, jonka avulla lähdet tukemaan lapsesi tunnetaitoja ja ehkä opit itsekin uusia tapoja säädellä tunteita!

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Verkkokurssikokonaisuutemme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin verkkokurssikokonaisuudet ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin. Perhepsykologit ovat koko ajan tukenasi, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

FamilyBoost tarjoaa sinulle kolmesta osasta koostuvan verkkopalvelukokonaisuuden, johon sisältyy:

1) Muutosohjelma tehtävineen: Kehityt nopeasti helppojen ja monipuolisten tehtävien avulla.

2) Suljettu keskusteluryhmä Facebookissa: Juttelet muiden vanhempien kanssa sekä kurssin että arjen asioista.

3) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi!

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki, harjoittelu ja vertaistuki.

Verkkovalmennuksen kustannukset ovat perheitä ajatellen maltillisia: yksi kahdeksan viikon verkkokurssikokonaisuus on suunnilleen saman hintainen kuin yksi käynti yksityisellä psykologilla.

Lue lisää tuotekuvauksesta!

 

99,00

tuotetunnus (SKU) TBsku Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mitä ovat tunnetaidot ja miksi niitä täytyy harjoitella?

Toimivat tunnetaidot koostuvat siitä, että osaa tunnistaa ja nimetä tunteet, osaa ilmaista tunteet rakentavalla tavalla muita satuttamatta ja osaa säädellä tunteen voimakkuutta. Jokaisen lapsen täytyy kasvaessaan harjoitella tunnetaitoja, aivan kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Tunnetaitojen oppiminen tukee muun muassa lapsen itsetuntoa sekä pärjäämistä sosiaalisissa tilanteissa kavereiden kanssa. Tunteensa hallitseva lapsi tekee myös arjesta kotona helpompaa ja pärjää paremmin päiväkodissa ja koulussa!  Tunnetaitojen opettelu ei ole helppoa ja opettelusta tekee erityisen vaikeaa ja hidasta, jos lapsi ei tiedä, mitä hänen oikeastaan tulisi opetella! Vanhempi on avainasemassa boostaamassa lapsen tunnetaitojen kehittymistä.

Lapset oppivat tunnetaitoja eri tahtiin ja jotkut lapset tarvitsevat erityisen paljon tukea ja harjoitusta tunnetaitojen vahvistamiseksi. Jos lapsi kokee tunteet voimakkaasti; saa voimakkaita raivokohtauksia, suuttuu kavereilleen herkästi, on levoton, pelokas tai jännittää paljon, vaatii se myös vanhemmalta keinoja tunnetaitojen tukemiseen sekä ymmärrystä ja tietoa tunteista.

Lue lisää:

Tunnetaidot: Mitä ne ovat ja miksi niitä täytyy harjoitella?

Tunteet hallintaan: Mikä on TunneBoosti-verkkovalmennus?

TunneBoosti-verkkovalmennus auttaa sinua boostaamaan lapsesi tunnetaidot vahvemmiksi! Kurssin aikana saat selkeät ohjeet siihen, miten voit opettaa lapsellesi kotona hänen tarvitsemiaan tunnetaitoja.

TunneBoostin on kehittänyt kaksi Valviran laillistamaa perheiden kanssa työskentelevää psykologia. Kaikki kurssin asiat pohjaavat tutkittuun psykologiseen tietoon. Kurssin kehittäneet psykologit ovat tukenasi koko kurssin ajan!

Joka viikko aukeaa uusi teema tunnetaitoihin liittyen. Vanhemman osuus koostuu tutkitusta psykologisesta teoriatiedosta sekä vanhemmalle suunnatuista tehtävistä. Sisältö on teksti- ja videomuodossa.

Joka viikko harjoittelet lapsesi kanssa uusia tunnetaitoja Tunnetovilla. Saat selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet siihen, miten valmennat lastasi uusien taitojen opettelemisessa. Lapsi omaksuu harjoittelun avulla uudet tunnetaidot käyttöönsä. Tunnetovilla katsotte yhdessä lapsen kanssa videoita, teette tehtäviä ja tutustutte uusiin tunnetaitoihin mukaansatempaavien tarinoiden avulla! Tehtävät ovat helppoja ja hauskoja. Ne pystyy toteuttamaan kotona helposti ilman mitään erityisiä välineitä. Lapsi pystyy viemään harjoiteltavat keinot mukanaan myös päiväkotiin, kouluun ja harrastuksiin.

Mitä hyötyä verkkovalmennuksesta on sinulle ja lapsellesi?

 • Lapsi oppii tunnistamaan tunteitaan ja puhumaan niistä 
 • Lapsi oppii lukuisia keinoja säädellä tunteita, mukaanlukien:
  • keholliset rauhoittumiskeinot
  • toiminnalliset ja ajatuksen voimaa hyödyntävät tunnesäätelykeinot
 • Lapsi oppii käsittelemään kiukkua rakentavalla tavalla
 • Lapsi oppii selviämään jännityksen ja pelon tunteista
 • Lapsi oppii kaveritaitoja ja ratkaisemaan ongelmia
 • Opit vanhempana tehokkaita keinoja tukea lapsen tunnetaitoja ja hyvää itsetuntoa
 • Opit toimimaan myönteisellä ja rakentavalla tavalla tilanteissa, joissa lapsi on tunteen vallassa
 • Löydät keinoja pysyä itse rauhallisena hankalissakin tilanteissa lapsesi kanssa
 • Ymmärrät paremmin lastasi
 • Saat tukea ja ohjausta kokeneilta psykologeilta sinua mietityttäviin asioihin
 • Saat keskustella muiden vanhempien kanssa ja jakaa arjen ajatuksia
Kurssin jälkeen lapsen tunnekokemukset ovat lievempiä ja ne menevät nopeammin ohi, niin että lapsi pystyy hallitsemaan omaa käytöstään. Lapsella on käytössä lukuisia keinoja, joiden avulla hän saa tunteet hallintaansa ja pystyy pärjäämään hankalissakin tilanteissa. Lapsi osaa myös ratkaista pulmatilanteita ja pärjää paremmin ikätovereiden kanssa.

Mitä TunneBoostin hintaan sisältyy?

Verkkovalmennus kestää kahdeksan viikkoa.

Boostin hintaan sisältyy:

 • Oppimateriaali kahdeksan viikkoa kestävälle kurssille
  • Joka viikolla on useita oppitunteja, jotka sisältävät lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä
  • Sinulla on pääsy kurssin materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit suorittaa viikkotehtäviä myös omaan tahtiin
 • Psykologin vastauspalsta kahdeksan viikon ajan
  • Verkkokurssin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Psykologin vastauspalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut kurssimateriaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi!
 • + Jäsenyys suljettuun ryhmään Facebookissa
  • Ryhmässä voit ystävystyä muiden vanhempien kanssa, jakaa kokemuksiasi kurssista ja keskustella sinua mietityttävistä vanhemmuuteen ja lapsen kasvatukseen liittyvistä teemoista.

Psykologit

Olemme tukenasi koko kurssin ajan. Vastaamme kysymyksiin, osallistumme keskusteluun ja autamme teitä pääsemään tavoitteisiinne. 

Julia Pöyhönentunteet

Julia Pöyhönen on Valviran laillistama psykologi ja koulutukseltaan psykologian maisteri. Julia on työskennellyt vuodesta 2011 perheiden kanssa ja on erikoistunut vanhemmuuden, lapsen kehityksen ja perheen vuorovaikutuksen tukemiseen. Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja hänellä on kokemusta Ihmeelliset vuodet -ryhmän lisäksi lasten ryhmien kehittämisestä ja vetämisestä. Julialla on myös lisäkoulutusta trauma- ja kriisityöskentelyyn.

Heidi Livingston

tunteet

Heidi Livingston on Helsingin yliopistosta valmistunut psykologian maisteri. Heidi on toiminut Valviran laillistamana psykologina vuodesta 2013 ja on työskennellyt siitä asti lasten ja perheiden parissa saaden lisäkoulutusta vanhemmuuden ja lapsen kehityksen arvioimiseen ja tukemiseen. Yhdessä Julian kanssa Heidi on kehittänyt myönteistä huomiota saaneen ryhmämuotoisen hoidon lasten tunne- ja sosiaalisten taitojen tueksi. Lapsen kehitys sekä lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus ovat Heidin erityisiä kiinnostuksen kohteita psykologian alalla.

Helppokäyttöisyys

Kurssia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Kurssimateriaaliin päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä kurssia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan sisään kurssialueelle. Nähtävilläsi on heti kurssiin valmistavat osiot. Ensimmäisen viikon materiaali avautuu seuraavana päivänä.

Kurssimateriaaliin tutustuminen ja tehtävien tekeminen vie sinulta noin tunnin viikossa. Tunnetovi yhdessä lapsen kanssa vie teiltä noin 30-60 minuuttia viikossa.

Voit käyttää verkkopalvelua matalalla kynnyksellä, omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä ja asuinpaikasta riippumatta, etkä jää haasteidesi kanssa yksin!

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus kurssin ostopäivästä lähtien. Mikäli kurssi ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan kurssin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle TunneBoosti soveltuu?

FamilyBoostin verkkokurssit on suunniteltu tavallisille perheille.

TunneBoosti soveltuu parhaiten alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille (noin. 4-8 v.), mutta keinot on sovellettavissa kaiken ikäisille – myös aikuisille. Boostaat siis samalla myös omia tunnetaitojasi ja saat itsellesi uusia keinoja tunteidensäätelyyn, rauhoittumiseen ja tunneilmaisuun!

Kurssin asioita voi käydä samanaikaisesti läpi yhden tai useamman perheesi lapsen kanssa.

Huomioithan, että kurssi perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea The FamilyBoostin verkkokurssien lisäksi.

Kysymyksiä TunneBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Tervetuloa kurssille!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TunneBoosti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *