Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TunneBoosti Plus

(1 tuotearvio)

Saako lapsesi raivokohtauksia, joita et saa loppumaan? Saatko palautetta päiväkodista tai koulusta lapsesi levottomasta käytöksestä? Jännittävätkö muutokset lastasi niin paljon, että hän lamaantuu? Toivoisitko, että lapsesi osaisi säädellä tunteitaan? Haluaisitko tukea lastasi tunnetaitojen harjoittelemisessa, mutta et oikein tiedä, miten?

TunneBoosti antaa sinulle täydet valmiudet tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Saat hyvin monipuolisen valmiin suunnitelman, jonka avulla lähdet tukemaan lapsesi tunnetaitoja ja ehkä opit itsekin uusia tapoja säädellä tunteita!

Boosti on uudenlainen tukimuoto, jossa saat heti käyttöösi kattavan materiaalin tehtävineen ja henkilökohtaisen psykologin tuen – jopa puoleksi vuodeksi!

FamilyBoost tarjoaa sinulle kokonaisuuden, johon sisältyy:

  1. Muutosohjelma tehtävineen: Kattava materiaali sisältää muun muassa tehokkaita ja mukaansatempaavia tehtäviä
  2. Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi!

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Ilmoittaudu nyt ja ota lapsesi kanssa ensimmäinen askel kohti tunnetaituruutta!

389,00

Kuvaus

Lue lisää TunneBoosti-valmennuksesta.

Haluatko työskennellä itsenäisesti ilman psykologin tukea? Tutustu edulliseen TunneBoosti Kevyt -valmennukseen.

1 arvio tuotteelle TunneBoosti Plus

  1. Anu Rantanen

    Vanhemman omat tehtävät oli tosi mielenkiintoisia ja niitä joutui oikein miettimään. Lapsi tykkäsi tunnetovi hetkistä, tosin hiukan yli-ikäinen näihin. Eli kun on 11v adhd/asperger tyttö.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.