Ale!
Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TunneBoosti Kevyt

(1 tuotearvio)

Saako lapsesi raivokohtauksia, joita et saa loppumaan? Saatko palautetta päiväkodista tai koulusta lapsesi levottomasta käytöksestä? Jännittävätkö muutokset lastasi niin paljon, että hän lamaantuu? Toivoisitko, että lapsesi osaisi säädellä tunteitaan? Haluaisitko tukea lastasi tunnetaitojen harjoittelemisessa, mutta et oikein tiedä, miten?

TunneBoosti antaa sinulle täydet valmiudet tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Saat hyvin monipuolisen valmiin suunnitelman, jonka avulla lähdet tukemaan lapsesi tunnetaitoja ja ehkä opit itsekin uusia tapoja säädellä tunteita!

Boostin jälkeen lapsen tunnekokemukset ovat lievempiä ja ne menevät nopeammin ohi. Lapsi pystyy paremmin hallitsemaan omaa käytöstään. Lapsella on käytössä lukuisia keinoja, joiden avulla hän saa tunteet hallintaansa ja pystyy pärjäämään hankalissakin tilanteissa. Lapsi osaa myös ratkaista pulmatilanteita ja pärjää paremmin ikätovereiden kanssa.

Ilmoittaudu nyt ja ota lapsesi kanssa ensimmäinen askel kohti tunnetaituruutta!

49,00 39,20

tuotetunnus (SKU) TUKESKU Osasto: Jäsenyys: TunneBoosti Kevyt

Kuvaus

Lue lisää TunneBoosti-valmennuksesta.

Haluatko muutosohjelman lisäksi psykologin henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja ohjausta? Kun valitset TunneBoosti Plus -valmennuksen, saat perhepsykologin henkilökohtaisen tuen puoleksi vuodeksi käyttöösi. Lue lisää!

1 arvio tuotteelle TunneBoosti Kevyt

  1. Ronja-Ilona Junkkari

    Noin 5-7-vuotiailla todella hyvä kurssi. Parasta mitä on tarjolla! Konkreettista apua arjen haasteisiin vanhemmille. Tekstejä, kurssin rytmitystä ja tehtävänantoja voisi hieman vielä hioa tähän itsepalveluversioon… 🙂 Kiitos boostilaiset! Ansaitsisitte vuosisadan tunnetyöskentelypalkinnon ja kutsun linnanjuhliin tai jotain vastaavaa kaikesta työstänne, tiedoista ja ilmaismateriaalista, mitä jaatte!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.