Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TunneBoosti Kevyt

Saako lapsesi raivokohtauksia, joita et saa loppumaan? Saatko palautetta päiväkodista tai koulusta lapsesi levottomasta käytöksestä? Jännittävätkö muutokset lastasi niin paljon, että hän lamaantuu? Toivoisitko, että lapsesi osaisi säädellä tunteitaan? Haluaisitko tukea lastasi tunnetaitojen harjoittelemisessa, mutta et oikein tiedä, miten?

TunneBoosti antaa sinulle täydet valmiudet tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Saat hyvin monipuolisen valmiin suunnitelman, jonka avulla lähdet tukemaan lapsesi tunnetaitoja ja ehkä opit itsekin uusia tapoja säädellä tunteita!

Boostin jälkeen lapsen tunnekokemukset ovat lievempiä ja ne menevät nopeammin ohi. Lapsi pystyy paremmin hallitsemaan omaa käytöstään. Lapsella on käytössä lukuisia keinoja, joiden avulla hän saa tunteet hallintaansa ja pystyy pärjäämään hankalissakin tilanteissa. Lapsi osaa myös ratkaista pulmatilanteita ja pärjää paremmin ikätovereiden kanssa.

Ilmoittaudu nyt ja ota lapsesi kanssa ensimmäinen askel kohti tunnetaituruutta!

49,00

tuotetunnus (SKU) TUKESKU Osasto: Jäsenyys: TunneBoosti Kevyt

Kuvaus

Lue lisää TunneBoosti-valmennuksesta.

Haluatko muutosohjelman lisäksi psykologin henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja ohjausta? Kun valitset TunneBoosti Plus -valmennuksen, saat perhepsykologin henkilökohtaisen tuen puoleksi vuodeksi käyttöösi. Lue lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TunneBoosti Kevyt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.