Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TeiniBoosti

Teini-ikä on haastava vaihe kasvavalle nuorelle – ja hänen vanhemmilleen. TeiniBoosti pohjaa tutkittuun psykologiseen tietoon, jonka avulla opit konkreettisia ja helposti omaksuttavia teini-ikäisen vanhempana tarvittavia vanhemmuustaitoja. Löydät juuri sinulle sopivan tavan luoda uudenlaisen yhteyden lapseesi ja pitää yllä myönteistä ilmapiiriä perheessä.

Boosti on uudenlainen tukimuoto, jossa saat heti käyttöösi kattavan materiaalin tehtävineen ja henkilökohtaisen psykologin tuen – jopa puoleksi vuodeksi!

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin kokonaisuuden, johon sisältyy:

1) Muutosohjelma tehtävineen: Kattava ja monipuolinen materiaali sisältää muun muassa mukaansatempaavia tehtäviä

2) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa boostin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!

Ilmoittaudu mukaan nyt ja ota ensimmäinen askel kohti haluamaasi muutosta!

Lue lisää tuotekuvauksesta!

389,00

Kuvaus

Mikä on TeiniBoosti?

Haluaisitko ymmärtää teiniäsi paremmin? Kaipaatko tehokkaita kasvatustyökaluja, joilla pitää nuoren kaidalla tiellä ja hyvässä yhteistyössä kanssasi?

Teini-iässä tapahtuu monia muutoksia: nuori alkaa luoda omaa identiteettiään uudella tavalla, kaveripiirit tiivistyvät, oma keho muuttuu. Nuori suuntaa aiempaa enemmän pois perheestä ja itseensä. Teini-iässä tunteet ovat voimakkaita ja nopeasti vaihtelevia, yhteisten sääntöjen löytyminen voi olla vaikeaa ja voi tuntua siltä, että yhteys lapseen katkeaa kokonaan.

Monet vanhemmat kokevat, että teini-ikä on kaikkein hankalin vaihe lapsen kehityksessä ja se vaatiikin aivan uudenlaista lähestymistapaa vanhemmuudelta.

TeiniBoostilla vanhempi saa työkaluja teinin vanhemmuuteen. Boostilla käydään läpi ikävaiheen tyypillisimpiä haasteita ja psykologisen tutkimuksen vahvistamia tehokkaimpia vanhemmuuskeinoja. Saat koko boostin ajan tukea perhepsykologeilta ja voit yksityisessä keskustelussa pohtia juuri teidän perheenne tilannetta.

Pääset heti käsiksi koko boostin ohjelmaan, joka on jaettu neljään jaksoon. Osion teema sisältää tekstiä, videoita ja tehtäviä. Voit käydä boostia suositellussa viikkotahdissa tai oman aikataulusi mukaan. Materiaali on helposti ymmärrettävässä muodossa ja tiivistetty niin, että saat tehtävien avulla tehokkaasti aihealueista mahdollisimman paljon irti ja vietyä muutokset arkeen.

Sopiiko TeiniBoosti minulle?

 • Haluan henkilökohtaista tukea ja ohjausta minua mietityttäviin asioihin kokeneilta perhepsykologeilta,
 • Haluan osata lukuisia myönteisiä, käytännönläheisiä ja johdonmukaisia kasvatuskeinoja teini-ikäisen vanhemmuuteen,
 • Haluan tietää, miten toimia haastavissa pulmatilanteissa teinin kanssa,
 • Haluan vahvistaa itseluottamustani ja varmuutta vanhempana,
 • Haluan osata säädellä tunteitani ja pysyä rauhallisena teinin kanssa,
 • Haluan vanhempien välille hyvän yhteistyön ja yhteisen kasvatuslinjan,
 • Haluan ymmärtää lastani enemmän ja luoda uuden yhteyden hänen kanssaan.

Jos sanoit KYLLÄ, TeiniBoosti sopii sinulle erinomaisesti!

TeiniBoostin käytyäsi ymmärrät lasta aiempaa paremmin, tiedät miten luoda arkeenne myönteisiä hetkiä, jotka vahvistavat sinun ja lapsen välistä suhdetta ja miten toimia lapsen kanssa hankalissakin tilanteissa.

Mitä TeiniBoostin hintaan sisältyy?

Verkkokurssikokonaisuuden hintaan sisältyy:

 • Hyvin kattava materiaali:
  • Pääset heti käsiksi koko boostin materiaaliin, joka on jaettu neljään jaksoon. Eri osioiden teemat sisältävät tekstiä, videoita ja tehtäviä. Voit käydä boostia suositellussa viikkotahdissa tai oman aikataulusi mukaan.
  • Materiaali yhdistää psykologista teoriatietoa nuoruusiästä ja konkreettisia kasvatuskeinoja, jotka voit ottaa heti arjessa käyttöön.
  • Sinulla on pääsy materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit tutustua boostiin omassa tahdissasi.
 • Psykologin henkilökohtainen tuki:
  • Boostin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut materiaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi!
+ Upea extra: Mietitkö, mitä teinien mielessä liikkuu? Materiaali sisältää lukuisia videoita, joilla nuoret kertovat omia ajatuksiaan nuorten elämästä ja kurssin teemoista!

Boostin sisältö

 • Valmistautuminen
  •  Valmistautumisosiossa teet itsellesi suunnitelman boostin suorittamista varten ja asetat itsellesi tavoitteet.
 • Jakso 1: Vanhemman tunteet
  • Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi niitä vaikeita ja voimakkaita tunteita, joita lapsen teini-ikä vanhemmassa herättää ja saat tehokkaita työkaluja tunteiden säätelyyn.
  • Tutustutaan psyykkisiin muutoksiin, mitä nuoressa tapahtuu teini-iässä.
 • Jakso 2: Myönteisen vuorovaikutuksen luominen
  • Saat neljä tehokasta keinoa luoda myönteinen ja kunnioittava suhde teinisi kanssa.
  • Lisäksi tutustutaan nuoren sosiaaliseen elämään.
 • Jakso 3: Säännöt
  • Luot perheeseen säännöt, jotka kattavat kaikki nuoren elämän kannalta tärkeät osa-alueet ja joiden avulla pidät nuoren turvassa ja hyvinvoivana.
  • Tutustutaan nuoren seksuaalisuuden kehittymiseen.
 • Jakso 4: Perheen hyvinvointi
  • Tarkastelet kaikkien perheenjäsenten vointia ja saat työkaluja hyvinvoinnin ylläpitoon ja kohentamiseen. Keskityt sekä itseesi että parisuhteeseesi, sisarusten rooliin perheessä ja nuoren psyykkiseen hyvinvointiin

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Boostimme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin boostit ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin. Psykologit ovat tavoitettavissasi koko boostin ajan, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

Psykologit

teini

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat psykologeja, joiden erityisosaamisaluetta on lapsen kehityksen, vanhemmuuden sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen.

Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja trauma- ja kriisityöskentelyyn erikoistuneeksi EMDR-terapeutiksi. Työssään Julia ja Heidi ovat erikoistuneet lasten tunnetaitojen tukemiseen. Lue lisää psykologeista Meistä-sivulta.

Psykologit kulkevat rinnallasi koko valmennuksen ajan, ja voit hyödyntää heidän tukeaan sinulle sopivalta tuntuvalla tavalla. Keskustelet psykologien kanssa yksityisesti kurssisivujen keskustelualueella. Voit kertoa edistymisestäsi tai kysyä mieltä painavista asioista. Mikään asia ei ole niin pieni, ettei siitä voisi keskustella! Kaikki perheet ovat erilaisia ja on järkevää miettiä aina, miten soveltaa uusia asioita juuri omien lasten kohdalla!

Helppokäyttöisyys

 • Boostia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Materiaaliin ja psykologin tukeen päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä boostia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
 • Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset heti kirjautumaan sisään ja aloittamaan materiaaliin tutustumisen.
 • Psykologin tuki-keskustelualue on muun materiaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samalla, kun tutustut kurssimateriaaliin ja teet tehtäviä.
Voit tutustua innostavaan ja arkea varmasti muuttavaan materiaaliin omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä ja asuinpaikasta riippumatta. Et jää haasteidesi kanssa yksin, koska psykologimme haluavat kuulla, mitä teidän perheelle kuuluu!

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus boostin ostopäivästä lähtien. Mikäli boosti ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan boostin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle TeiniBoosti soveltuu?

FamilyBoostin boostit on suunniteltu tavallisille perheille.

TeiniBoosti soveltuu kaikille noin 13-17-vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka kaipaavat tukea haastavan kehitysvaiheen edessä.

Boosti soveltuu yksin- ja yhteishuoltajille sekä yhden ja monen lapsen perheille.

Muistathan, että boosti perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea FamilyBoostin boostien lisäksi. Voit aina pohtia yhdessä FamilyBoostin psykologien kanssa boostin sopivuutta sinun tilanteeseesi laittamalla meille viestin osoitteeseen info@familyboost.fi.

teini

Kysymyksiä TeiniBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Aloita myönteinen muutos perheessä jo tänään!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TeiniBoosti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.