Ale!
Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TeiniBoosti Plus

Teini-ikä on haastava vaihe kasvavalle nuorelle – ja hänen vanhemmilleen. TeiniBoosti pohjaa tutkittuun psykologiseen tietoon, jonka avulla opit konkreettisia ja helposti omaksuttavia teini-ikäisen vanhempana tarvittavia vanhemmuustaitoja. Löydät juuri sinulle sopivan tavan luoda uudenlaisen yhteyden lapseesi ja pitää yllä myönteistä ilmapiiriä perheessä.

Boosti on uudenlainen tukimuoto, jossa saat heti käyttöösi kattavan materiaalin tehtävineen ja henkilökohtaisen psykologin tuen – jopa puoleksi vuodeksi!

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin kokonaisuuden, johon sisältyy:

1) Muutosohjelma tehtävineen: Kattava ja monipuolinen materiaali sisältää muun muassa mukaansatempaavia tehtäviä

2) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa boostin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!
Ilmoittaudu mukaan nyt ja ota ensimmäinen askel kohti haluamaasi muutosta!

389,00 311,20

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TeiniBoosti Plus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.