Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TeiniBoosti

Uutuuskurssi nyt myynnissä!

Teini-ikä on haastava vaihe kasvavalle nuorelle – ja hänen vanhemmilleen. TeiniBoostin neljä viikkoa kestävä verkkokurssimateriaali pohjaa tutkittuun psykologiseen tietoon, ja kurssilla opit konkreettisia ja helposti omaksuttavia teini-ikäisen vanhempana tarvittavia vanhemmuustaitoja. Lisäksi perhepsykologit ja muut teinien vanhemmat ovat keskusteluyhteyden päässä koko kurssin ajan. Löydät juuri sinulle sopivan tavan luoda uudenlaisen yhteyden lapseesi ja pitää yllä myönteistä ilmapiiriä perheessä.

 

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin verkkopalvelukokonaisuuden, johon sisältyy:

1) Muutosohjelma tehtävineen: Kehityt nopeasti helppojen ja monipuolisten tehtävien avulla.

2) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Verkkovalmennuksen kustannukset ovat perheitä ajatellen maltillisia: neljän viikon verkkovalmennuskokonaisuus on edullisempi kuin yksi käynti yksityisellä psykologilla.
Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa kurssin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!

Lue lisää tuotekuvauksesta!

65,00

tuotetunnus (SKU) TeBsku Osasto: Jäsenyys: TeiniBoosti

Kuvaus

Mikä on TeiniBoosti?

Haluaisitko ymmärtää teiniäsi paremmin? Kaipaatko tehokkaita kasvatustyökaluja, joilla pitää nuoren kaidalla tiellä ja hyvässä yhteistyössä kanssasi?

Teini-iässä tapahtuu monia muutoksia: nuori alkaa luoda omaa identiteettiään uudella tavalla, kaveripiirit tiivistyvät, oma keho muuttuu. Nuori suuntaa aiempaa enemmän pois perheestä ja itseensä. Teini-iässä tunteet ovat voimakkaita ja nopeasti vaihtelevia, yhteisten sääntöjen löytyminen voi olla vaikeaa ja voi tuntua siltä, että yhteys lapseen katkeaa kokonaan.

Monet vanhemmat kokevat, että teini-ikä on kaikkein hankalin vaihe lapsen kehityksessä ja se vaatiikin aivan uudenlaista lähestymistapaa vanhemmuudelta.

TeiniBoosti-kurssilla vanhempi saa työkaluja teinin vanhemmuuteen. Kurssilla käydään läpi ikävaiheen tyypillisimpiä haasteita ja psykologisen tutkimuksen vahvistamia tehokkaimpia vanhemmuuskeinoja. Saat koko kurssin ajan tukea perhepsykologeilta ja voit yksityisessä keskustelussa pohtia juuri teidän perheenne tilannetta. Pääset myös osaksi suljettua keskusteluryhmää, jossa on samassa elämäntilanteessa olevia muita kurssilaisia.

Joka viikko aukeaa uusi teema, jonka sisältö on teksti- ja videomuodossa. Materiaali on helposti ymmärrettävässä muodossa ja tiivistetty niin, että saat tehtävien avulla tehokkaasti aihealueista mahdollisimman paljon irti ja vietyä muutokset arkeen.

Kurssimateriaalissa on lisäksi lukuisia videoita, joilla nuoret kertovat omia ajatuksiaan nuorten elämästä ja kurssin teemoista

Mitä sinä saat verkkovalmennuksesta?

 • Saat henkilökohtaista tukea ja ohjausta sinua mietityttäviin asioihin kokeneilta perhepsykologeilta,
 • opit lukuisia myönteisiä, käytännönläheisiä ja johdonmukaisia kasvatuskeinoja teini-ikäisen vanhemmuuteen,
 • tiedät mitä tehdä haastavissa pulmatilanteissa teinin kanssa,
 • vahvistat omaa itseluottamustasi ja varmuutta vanhempana,
 • opit säätelemään tunteitasi ja pysymään rauhallisena teinin kanssa,
 • vahvistat yhteistyötä vanhempien välillä ja saat neuvoja yhteisen kasvatuslinjan löytymiseen,
 • opit ymmärtämään teiniäsi paremmin ja luot uuden yhteyden hänen kanssaan.
TeiniBoostin käytyäsi ymmärrät lasta aiempaa paremmin, tiedät miten luoda arkeenne myönteisiä hetkiä, jotka vahvistavat sinun ja lapsen välistä suhdetta ja miten toimia lapsen kanssa hankalissakin tilanteissa.

Mitä TeiniBoostin hintaan sisältyy?

Verkkokurssi kestää neljä viikkoa.

Verkkokurssikokonaisuuden hintaan sisältyy:

 • Oppimateriaali neljä viikkoa kestävälle kurssille:
  • Joka viikko aukeaa uusi kokonaisuus, joka sisältää lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä.
  • Oppimateriaali yhdistää psykologista teoriatietoa nuoruusiästä ja konkreettisia kasvatuskeinoja, jotka voit ottaa heti arjessa käyttöön.
  • Sinulla on pääsy kurssin materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit suorittaa viikkotehtäviä myös omaan tahtiin.
 • Psykologin vastauspalsta neljän viikon ajan:
  • Verkkokurssin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Psykologin vastauspalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut kurssimateriaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi!

Kurssin sisältö

 • Valmistautuminen kurssiin
  • Pääset kurssin valmistautumisosioon heti kun olet ilmoittautunut kurssille ja luonut itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Valmistautumisosiossa teet itsellesi suunnitelman kurssin suorittamista varten ja asetat itsellesi tavoitteet.
 • Viikko 1: Vanhemman tunteet
  • Ensimmäisellä viikolla käydään läpi niitä vaikeita ja voimakkaita tunteita, joita lapsen teini-ikä vanhemmassa herättää ja saat tehokkaita työkaluja tunteiden säätelyyn.
  • Tutustutaan psyykkisiin muutoksiin, mitä nuoressa tapahtuu teini-iässä.
 • Viikko 2: Myönteisen vuorovaikutuksen luominen
  • Saat neljä tehokasta keinoa luoda myönteinen ja kunnioittava suhde teinisi kanssa.
  • Lisäksi tutustutaan nuoren sosiaaliseen elämään.
 • Viikko 3: Säännöt
  • Luot perheeseen säännöt, jotka kattavat kaikki nuoren elämän kannalta tärkeät osa-alueet ja joiden avulla pidät nuoren turvassa ja hyvinvoivana.
  • Tutustutaan nuoren seksuaalisuuden kehittymiseen.
 • Viikko 4: Perheen hyvinvointi
  • Tarkastelet kaikkien perheenjäsenten vointia ja saat työkaluja hyvinvoinnin ylläpitoon ja kohentamiseen. Keskityt sekä itseesi että parisuhteeseesi, sisarusten rooliin perheessä ja nuoren psyykkiseen hyvinvointiin

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Verkkokurssikokonaisuutemme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin verkkokurssikokonaisuudet ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin. Psykologit ovat tavoitettavissasi koko kurssin ajan, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

Psykologit

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat psykologeja, joiden erityisosaamisaluetta on lapsen kehityksen, vanhemmuuden sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen.

Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja trauma- ja kriisityöskentelyyn erikoistuneeksi EMDR-terapeutiksi. Työssään Julia ja Heidi ovat erikoistuneet lasten tunnetaitojen tukemiseen. Lue lisää psykologeista Meistä-sivulta.

Psykologit kulkevat rinnallasi koko valmennuksen ajan, ja voit hyödyntää heidän tukeaan sinulle sopivalta tuntuvalla tavalla. Keskustelet psykologien kanssa yksityisesti kurssisivujen keskustelualueella. Voit kertoa edistymisestäsi tai kysyä mieltä painavista asioista. Mikään asia ei ole niin pieni, ettei siitä voisi keskustella! Kaikki perheet ovat erilaisia ja on järkevää miettiä aina, miten soveltaa uusia asioita juuri omien lasten kohdalla!

Helppokäyttöisyys

 • Kurssia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Kurssimateriaaliin ja psykologin vastauspalstalle päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä kurssia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
 • Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset heti kirjautumaan sisään kurssialueelle.
 • Psykologin keskustelupalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samalla, kun tutustut kurssimateriaaliin ja teet tehtäviä.
 • Kurssimateriaaliin tutustuminen ja tehtävien tekeminen vie sinulta noin 1-2 tuntia aikaa viikossa.
Voit käyttää verkkopalvelua matalalla kynnyksellä, omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä, anonyymisti tai omalla nimelläsi ja asuinpaikasta riippumatta, etkä jää haasteidesi kanssa yksin!

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus kurssin ostopäivästä lähtien. Mikäli kurssi ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan kurssin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle kurssi soveltuu?

FamilyBoostin verkkokurssit on suunniteltu tavallisille perheille.

TeiniBoosti soveltuu kaikille noin 13-17-vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka kaipaavat tukea haastavan kehitysvaiheen edessä.

Kurssi soveltuu yksin- ja yhteishuoltajille sekä yhden ja monen lapsen perheille.

Muistathan, että kurssi perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea FamilyBoostin verkkokurssien lisäksi. Voit aina pohtia yhdessä FamilyBoostin psykologien kanssa kurssin sopivuutta sinun tilanteeseesi laittamalla meille viestin osoitteeseen info@familyboost.fi.

Kysymyksiä TeiniBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Tervetuloa kurssille!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TeiniBoosti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.