Kerro kaverille:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

TaitoBoosti

Arvio 5.00 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvioon.
(2 tuotearviota)

Tuntuuko sinusta, että jatkuvat riidat tekevät arjesta raskaan? Koetko, että et saa yhteyttä lapseesi? Onko lapsesi tottelematon tai onko sinun vaikea löytää sopivia kasvatuskeinoja lastesi tai yhden lapsistasi kanssa?

Tällä kurssilla vuorovaikutus lapsesi kanssa syvenee ja löydät myönteisiä ja tehokkaita kasvatuskeinoja. Kurssin jälkeen sinulla on käytössä lukuisia kasvatuskeinoja ja tiedät, miten toimia eri tilanteissa lastesi kanssa. Kurssin aikana syvennät ymmärrystä lapseesi ja parannat hyvää yhteistyötä ja kommunikaatiota teidän välillänne.

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Verkkokurssikokonaisuutemme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin verkkokurssikokonaisuudet ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin. Perhepsykologit ovat koko ajan tukenasi, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin kolmesta osasta koostuvan verkkopalvelukokonaisuuden, johon sisältyy:

1) Muutosohjelma tehtävineen: Kehityt nopeasti helppojen ja monipuolisten tehtävien avulla.

2) Suljettu keskusteluryhmä Facebookissa: Juttelet muiden vanhempien kanssa sekä kurssin että arjen asioista.

3) Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki, harjoittelu ja vertaistuki.

Verkkovalmennuksen kustannukset ovat perheitä ajatellen maltillisia: yksi kahdeksan viikon verkkokurssikokonaisuus on suunnilleen saman hintainen kuin yksi käynti yksityisellä psykologilla.

99,00

tuotetunnus (SKU) TaBsku Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vuorovaikutus vahvemmaksi: Mikä on TaitoBoosti?

Perheessä vallitseva vuorovaikutus ja sen tyyli vaikuttaa kaikkien perheenjäsenten hyvinvointiin. Vuorovaikutus tarkoittaa sitä tapaa millä tavalla perheenjäsenet puhuvat ja kommunikoivat keskenään, eli ovat yhteydessä toisiinsa.

On aika tavallista, että vanhemmat havahtuvat jossakin vaiheessa lastensa kehitystä siihen, että perheessä on valloillaan negatiivinen vuorovaikutuskehä. Negatiivinen vuorovaikutuskehä näkyy esimerkiksi siinä, että lapset käyttäytyvät ei-toivotulla tavalla, johon vanhemmat reagoivat huutamalla tai puhumalla lapsilleen ikävällä tavalla, mikä edelleen vahvistaa lasten ei-toivottua käytöstä. Monet vanhemmat kertovat huomaavansa kyllä negatiivisen kehän kotona, mutta sen suuntaa on vaikea omatoimisesti muuttaa, etenkin kun on myös aika väsynyt tilanteeseen.

Yleisesti haastavia vaiheita perheille on lapsen uhmaikä etenkin yhdistettynä uuden perheenjäsenen syntymään, lapsen eskarivuosi etenkin yhdistettynä toisen lapsen uhmaikään sekä esimurros- ja murrosikävaiheet. Myös vanhempien voimavarat, muutokset perheen elämässä ja vastoinkäymiset vaikuttavat usein koko perheen vuorovaikutukseen.

Tutkimusten mukaan useimmat vanhemmat kokevat joskus neuvottomuutta uusissa tilanteissa lastensa kanssa. Eikä ihme, lapset kasvavat jatkuvasti ja hyväksi todetut kasvatuskeinot eivät enää toimikaan uudessa ikävaiheessa. Vanhemmalla voi olla epävarma olo valitsemistaan kasvatuskäytännöistä eikä ole välttämättä ketään kenen kanssa pohtia hyvää tapaa reagoida äkillisesti syntyneeseen hankalaan tilanteeseen lapsen kanssa.

TaitoBoostin myötä sinulle kehittyy vanhempana tunne, että vaikka hankalia tilanteita lasten kanssa edelleen tulee, tiedät miten toimia ja tiedät, että kasvatustyylisi on lapsesi parhaaksi. Kurssin aikana hankalat tilanteet ja riidat perheessä myös vähenevät ja perheen ilmapiiri muuttuu myönteiseksi.

TaitoBoostin on kehittänyt kaksi Valviran laillistamaa perheiden kanssa työskentelevää psykologia. Kaikki kurssin asiat pohjaavat tutkittuun psykologiseen tietoon siitä, mikä on tehokkain tapa vahvistaa lapsessa toivottua käytöstä ja muuttaa vuorovaikutusta ja perheen ilmapiiriä myönteisemmäksi. Myönteinen kasvatustyyli tukee lapsen itsetuntoa ja kasvattaa lapsesta riittävän tottelevaisen, itsenäisen ja hyvinvoivan yksilön.

Joka viikko aukeaa uusi teema, jonka sisältö on teksti- ja videomuodossa. Saat tietoa ja tehtäviä, joiden avulla harjoittelet uusia taitoja myönteisen vuorovaikutuksen tukemiseksi ja positiivisen kasvatuslinjan vahvistamiseksi.

Mitä sinä saat verkkovalmennuksesta?

 • Opit kattavasti mistä myönteinen kasvatustyyli koostuu, miksi se on todettu parhaaksi tavaksi kasvattaa lapsia ja miten sen ottaa käyttöön omassa arjessa.
 • Opit lukuisia myönteisiä kasvatuskeinoja, joilla ohjata, tukea ja valmentaa lasta.
 • Vahvistat omaa itseluottamustasi ja varmuutta vanhempana.
 • Opit säätelemään tunteitasi ja pysymään rauhallisena lapsen kanssa.
 • Saat lapsesi tottelemaan.
 • Vahvistat yhteistyötä vanhempien välillä ja saat neuvoja yhteisen kasvatuslinjan löytymiseen.
 • Vahvistat parisuhdetta yhteisten tehtävien avulla.
 • Opit, miten voit kotona opettaa lapsellesi ongelmanratkaisutaitoja, joita hän tarvitsee jatkuvasti arkielämässä pärjäämiseen.
 • Vahvistat ja lähennät suhdettasi lapseesi helppojen ja hauskojen leikkien avulla, joita demonstroivat videoilla suloiset lapsiavustajamme.
 • Luot perheeseen toimivat rutiinit ja säännöt.
 • Opit käyttämään seuraamuksia rakentavalla tavalla lapsen rikkoessa sääntöjä.
 • Lisäät myönteisyyttä omaan vanhemmuuteen, perheesi vuorovaikutukseen ja myös lapsesi ajatusmaailmaan.
 • Saat konkreettisia työkaluja siihen, miten auttaa lasta käyttäytymään toivotulla tavalla.
 • Opit ymmärtämään lastasi paremmin.
 • Opit, miten perheessä riidellään rakentavasti.
 • Opit ratkomaan erilaisia vanhemmuuden ongelmatilanteita.
 • Parannat perheen ilmapiiriä ja kommunikaatiota.
 • Tiedät, miten vahvistaa lapsen tervettä ja hyvää itsetuntoa.
 • Saat keskustella muiden vanhempien kanssa ja jakaa arjen ajatuksia.
 • Saat tukea ja ohjausta kokeneilta perhepsykologeilta sinua mietityttäviin asioihin.
TaitoBoostin jälkeen lapsesi käyttäytyvät useammin toivotulla tavalla. Tiedät, miten toimia haastavissakin kasvatustilanteissa ja pysyt rauhallisena lasten kanssa. Perheen  vuorovaikutus ja ilmapiiri paranee ja yhteishenki vahvistuu. Sinun suhteesi lapsen kanssa lähentyy merkittävästi. Tiedät, miten toimia vanhempana jatkossakin, jotta pääset kasvatustyössäsi haluamiisi tuloksiin.

Mitä TaitoBoostin hintaan sisältyy?

Verkkokurssi kestää kahdeksan viikkoa.

TaitoBoostin hintaan sisältyy:

 • Oppimateriaali kahdeksan viikkoa kestävälle kurssille
  • Joka viikolla on useita oppitunteja, jotka sisältävät lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä.
  • Sinulla on pääsy kurssin materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit suorittaa viikkotehtäviä myös omaan tahtiin.
 • Psykologin vastauspalsta kahdeksan viikon ajan
  • Verkkokurssin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Psykologin vastauspalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut kurssimateriaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi!
 • +  Jäsenyys suljettuun keskusteluryhmään Facebookissa
  • Ryhmässä voit ystävystyä muiden vanhempien kanssa, jakaa kokemuksiasi kurssista ja keskustella sinua mietityttävistä vanhemmuuteen ja lapsen kasvatukseen liittyvistä teemoista.

Psykologit

Olemme tukenasi koko kurssin ajan. Vastaamme kysymyksiin, osallistumme keskusteluun ja autamme teitä pääsemään tavoitteisiinne. 

Julia Pöyhönenvuorovaikutus

Julia Pöyhönen on Valviran laillistama psykologi ja koulutukseltaan psykologian maisteri. Julia on työskennellyt vuodesta 2011 perheiden kanssa ja on erikoistunut vanhemmuuden, lapsen kehityksen ja perheen vuorovaikutuksen tukemiseen. Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja hänellä on kokemusta Ihmeelliset vuodet -ryhmän lisäksi lasten ryhmien kehittämisestä ja vetämisestä. Julialla on myös lisäkoulutusta trauma- ja kriisityöskentelyyn.

Heidi Livingston

vuorovaikutus

Heidi Livingston on Helsingin yliopistosta valmistunut psykologian maisteri. Heidi on toiminut Valviran laillistamana psykologina vuodesta 2013 ja on työskennellyt siitä asti lasten ja perheiden parissa saaden lisäkoulutusta vanhemmuuden ja lapsen kehityksen arvioimiseen ja tukemiseen. Yhdessä Julian kanssa Heidi on kehittänyt myönteistä huomiota saaneen ryhmämuotoisen hoidon lasten tunne- ja sosiaalisten taitojen tueksi. Lapsen kehitys sekä lapsen ja vanhemman välinen vuorovaikutus ovat Heidin erityisiä kiinnostuksen kohteita psykologian alalla.

Helppokäyttöisyys

Kurssia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Kurssimateriaaliin ja psykologin vastauspalstalle päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä kurssia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan sisään kurssialueelle. Nähtävilläsi on heti kurssiin valmistavat osiot. Ensimmäisen viikon materiaali avautuu ostosta seuraavana päivänä.

Kurssimateriaaliin tutustuminen ja tehtävien tekeminen vie sinulta noin tunnin viikossa. Voit käyttää verkkopalvelua matalalla kynnyksellä, omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä ja asuinpaikasta riippumatta, etkä jää haasteidesi kanssa yksin!

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus kurssin ostopäivästä lähtien. Mikäli kurssi ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan kurssin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle kurssi soveltuu?

”Haluaisin löytää yhteisen kasvatuslinjan puolisoni kanssa. Meidän vanhempien on vaikea löytää yhteisiä toimintatapoja lasten kanssa. Lasten huono käytös johtaa usein aikuisten väliseen riitaan.”

”Haluaisin saada arjen rutiinit toimimaan. Aamut ovat usein pelkkää huutoa, kun lapsi ei suostu pukemaan vaatteitaan ja toinen jumittaa kännykällä.”

”Miten saada lapsen kiroilu loppumaan? Lapsi kiroilee ja puhuu toisille rumasti. Pelkään, että hän ei saa kavereita.”

”Miten saan yhteyden lapseeni? Tuntuu, että meidän on vaikea ymmärtää toisiamme. Vuorovaikutus on negatiivista. Lapseni ei puhu minulle asioistaan ja tuntuu, että keskustelemme välillä vain riitojen yhteydessä.”

”Haluaisin saada perheen ilmapiirin paremmaksi. Haluaisin olla rauhallisempi ja jämäkämpi vanhempi, johdonmukainen ja lempeä.”

”Miten tottelemattoman lapsen kanssa pitäisi toimia? Kun lasta ei saa kerran kurittaa, mitä voi oikein tehdä, kun se ei millään usko vaikka kerta toisensa jälkeen ollaan käyty säännöt läpi.”

”Sisarukset riitelevät jatkuvasti keskenään. En jaksaisi olla koko ajan tuomaroimassa heidän riitojaan. Mitä voin tehdä, että saan lapset kunnioittamaan toisiaan?”

Muun muassa tällaisiin kysymyksiin saat TaitoBoostissa vastauksen. FamilyBoostin verkkokurssit on suunniteltu tavallisille perheille.

Kurssi soveltuu kaikille vanhemmille, jotka haluavat muuttaa perheen ilmapiirin myönteiseksi, vahvistaa suhdetta lapseensa ja oppia uusia tehokkaita kasvatuskeinoja. Kurssi soveltuu yksin- ja yhteishuoltajille sekä yhden ja monen lapsen perheille.

Muistathan, että kurssi perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea FamilyBoostin verkkokurssien lisäksi.

vuorovaikutus

Kysymyksiä TaitoBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Tervetuloa kurssille!

2 arviota tuotteelle TaitoBoosti

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  maijuO

  Voin lämpimästi suositella TaitoBoostia!
  Kurssilla korostettiin lapsilähtöisyyttä ja myönteisyyttä ja se antoi paljon ajateltavaa ja hyödyllisiä työkaluja arjen sujumiseen.
  Yhteydenpito psykologeihin oli myös helppoa.
  Koen perheen ilmapiirin kohentuneen kurssin myötä, kiitos paljon!

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  nalletuh

  Kävin TaitoBoosti-kurssin ja olen lukenut lisäksi blogia. Tykkään! Sopivasti psykologista taustatietoa, mutta tavallisten ihmisten kielellä. Paljon konkreettisia ja toimivia keinoja avuksi arkeen! Tosi kannustavat ja mukavat psykologit vetämässä kurssia. Kiitos! Tästä oli iso apu meidän perheelle!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *