Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TaitoBoosti Kevyt

Tuntuuko sinusta, että jatkuvat riidat tekevät arjesta raskaan? Koetko, että et saa yhteyttä lapseesi? Onko lapsesi tottelematon tai onko sinun vaikea löytää sopivia kasvatuskeinoja lastesi tai yhden lapsistasi kanssa?

TaitoBoostilla vuorovaikutus lapsesi kanssa syvenee ja löydät myönteisiä ja tehokkaita kasvatuskeinoja. Boostin jälkeen sinulla on käytössä lukuisia kasvatuskeinoja ja tiedät, miten toimia eri tilanteissa lastesi kanssa. Boostin aikana syvennät ymmärrystä lapseesi ja parannat hyvää yhteistyötä ja kommunikaatiota teidän välillänne.

TaitoBoostin myötä sinulle kehittyy vanhempana tunne, että tiedät miten toimia lasten kanssa tilanteessa kuin tilanteessa ja tiedät, että kasvatustyylisi on lapsesi parhaaksi. Boostin aikana hankalat tilanteet ja riidat perheessä myös vähenevät ja perheen ilmapiiri muuttuu myönteiseksi.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja voit heti aloittaa matkan kohti rauhallista ja mukavaa perhearkea!

49,00

tuotetunnus (SKU) TaKeSKU Osasto: Jäsenyys: TaitoBoosti Kevyt

Kuvaus

Lue lisää TaitoBoosti-valmennuksesta.

Haluatko muutosohjelman lisäksi psykologin henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja ohjausta? Kun valitset TaitoBoosti Plus -valmennuksen, saat perhepsykologin henkilökohtaisen tuen puoleksi vuodeksi käyttöösi. Lue lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TaitoBoosti Kevyt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.