Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TaitoBoosti Plus

(2 tuotearviota)

Tuntuuko sinusta, että jatkuvat riidat tekevät arjesta raskaan? Koetko, että et saa yhteyttä lapseesi? Onko lapsesi tottelematon tai onko sinun vaikea löytää sopivia kasvatuskeinoja lastesi tai yhden lapsistasi kanssa?

Boosti on uudenlainen tukimuoto, jossa saat heti käyttöösi kattavan materiaalin tehtävineen ja henkilökohtaisen psykologin tuen – jopa puoleksi vuodeksi!

Tällä boostilla vuorovaikutus lapsesi kanssa syvenee ja löydät myönteisiä ja tehokkaita kasvatuskeinoja. Boostin jälkeen sinulla on käytössä lukuisia kasvatuskeinoja ja tiedät, miten toimia eri tilanteissa lastesi kanssa. Boostin aikana syvennät ymmärrystä lapseesi ja parannat hyvää yhteistyötä ja kommunikaatiota teidän välillänne.

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin kokonaisuuden, johon sisältyy:

 1. Muutosohjelma tehtävineen: Hyvin kattava materiaali sisältää monipuolisia ja tehokkaita tehtäviä.
 2. Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja voit heti aloittaa matkan kohti rauhallista ja mukavaa perhearkea!

389,00

Kuvaus

Lue lisää TaitoBoosti-valmennuksesta.

Haluatko työskennellä itsenäisesti ilman psykologin tukea? Tutustu edulliseen TaitoBoosti Kevyt -valmennukseen.

2 arviota tuotteelle TaitoBoosti Plus

 1. maijuO

  Voin lämpimästi suositella TaitoBoostia!
  Kurssilla korostettiin lapsilähtöisyyttä ja myönteisyyttä ja se antoi paljon ajateltavaa ja hyödyllisiä työkaluja arjen sujumiseen.
  Yhteydenpito psykologeihin oli myös helppoa.
  Koen perheen ilmapiirin kohentuneen kurssin myötä, kiitos paljon!

 2. nalletuh

  Kävin TaitoBoosti-kurssin ja olen lukenut lisäksi blogia. Tykkään! Sopivasti psykologista taustatietoa, mutta tavallisten ihmisten kielellä. Paljon konkreettisia ja toimivia keinoja avuksi arkeen! Tosi kannustavat ja mukavat psykologit vetämässä kurssia. Kiitos! Tästä oli iso apu meidän perheelle!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.