Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TaaperoBoosti

(1 tuotearvio)

Onko perheessänne uhmaikäinen?
Hallitsevatko lapsen oman tahdon ilmaukset liikaakin perheenne arkea?
Haluaisitko oppia ymmärtämään lasta paremmin ja pysymään itse rauhallisena lapsen käyttäytyessä hankalalla tavalla?

TaaperoBoostilla opit juuri taaperoikäisen lapsen vanhempana tarvittavia vanhemmuustaitoja! Boostin käytyäsi tiedät, miten toimia eri tilanteissa lapsesi kanssa. Löydät juuri oman tapasi olla vanhempi.

Boostin aikana syvennät tietämystäsi taaperoikäisen lapsen kehityksestä ja uhmaiästä kehitysvaiheena sekä opit lukuisia toimivia kasvatuskeinoja, jotka vahvistavat myönteistä vuorovaikutusta sinun ja lapsen välillä.

Boosti on uudenlainen tukimuoto, jossa saat heti käyttöösi kattavan materiaalin tehtävineen ja henkilökohtaisen psykologin tuen – jopa puoleksi vuodeksi!

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin kokonaisuuden, johon sisältyy:

 1. Muutosohjelma tehtävineen: Kattava ja monipuolinen materiaali sisältää muun muassa mukaansatempaavia tehtäviä
 2. Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa boostin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!

Ilmoittaudu mukaan nyt ja ota ensimmäinen askel kohti haluamaasi muutosta!

Lue lisää tuotekuvauksesta!

389,00

Kuvaus

Mikä on TaaperoBoosti?

On hyvin tavallista, että uhmaikäinen lapsi koetaan haastavaksi kasvattaa. Lapsen oma tahto kehittyy, mikä saattaa näkyä hyvinkin voimakkaina raivokohtauksina tai muuna vaikeasti säädeltävänä käytöksenä. Voi myös olla, että uhmaikä sujui hyvin yhden lapsen kohdalla, mutta jonkun toisen lapsen kohdalla uhmaikä onkin tavallista ärhäkämpi.

Uhmaikäinen tarvitsee myönteistä kohtaamista. Monet kokevat, että uhmaikäinen osaa provosoida vanhempaa niin hyvin, että hänen kanssaan on vaikea pysyä rauhallisena. Monet tuntevat syyllisyyttä ja keinottomuutta siitä, miten tulee reagoitua lapsen jatkuvaan uhmaan ja kiukkuun. Autamme sinua löytämään sinulle ja lapsellesi parhaiten sopivat keinot päästä eteenpäin haastellisista tilanteista ja tukea lapsesi tervettä kehitystä.

TaaperoBoosti on kahden Valviran laillistaman perheiden kanssa työskentelevän psykologin kehittämä kokonaisuus. TaaperoBoosti on suunnattu vanhemmille, jotka toivovat tukea uhmaikäisen lapsen kasvattamiseen.  Kaikki TaaperoBoostin asiat pohjaavat tutkittuun psykologiseen tietoon. Boostin aikana harjoiteltavat kasvatuskeinot perustuvat myönteiseen kasvatustyyliin, joka tukee perheen myönteistä ilmapiiriä ja sitä kautta kaikkien perheenjäsenten hyvinvointia.

Pääset heti käsiksi koko boostin ohjelmaan, joka on jaettu neljään jaksoon. Viikon teema sisältää tekstiä, videoita ja tehtäviä. Voit käydä boostia suositellussa viikkotahdissa tai oman aikataulusi mukaan. Saat tietoa uhmaiästä kehitysvaiheena ja opit sellaisia tehokkaita kasvatuskeinoja, jotka tukevat taaperoikäisen lapsen tervettä kehitystä.

Sopiiko TaaperoBoosti minulle?

 • Haluan henkilökohtaista tukea ja ohjausta minua mietityttäviin asioihin kokeneilta perhepsykologeilta,
 • Haluan osata lukuisia myönteisiä, käytännönläheisiä ja johdonmukaisia kasvatuskeinoja,
 • Haluan tietää, mitä tehdä lapsen uhmakohtauksen aikana ja sen jälkeen,
 • Haluan vahvistaa omaa itseluottamustani ja varmuutta vanhempana,
 • Haluan osata säädellä tunteitani ja pysyä rauhallisena lapseni kanssa,
 • Haluan vanhempien välille hyvän yhteistyön ja yhteisen kasvatuslinjan,
 • Haluan ymmärtää lastani enemmän.

Mikäli vastasit KYLLÄ, TaaperoBoosti sopii sinulle erinomaisesti!

TaaperoBoostin käytyäsi ymmärrät lasta aiempaa paremmin, tiedät miten luoda arkeenne myönteisiä hetkiä, jotka vahvistavat sinun ja lapsen välistä suhdetta ja miten toimia lapsen kanssa hankalissakin tilanteissa.

Mitä TaaperoBoostin hintaan sisältyy?

Boostin hintaan sisältyy:

 • Hyvin kattava muutosohjelma:
  • Pääset heti käsiksi koko boostin materiaaliin, joka on jaettu neljään jaksoon. 
  • Jaksojen useat osiot sisältävät monipuolista lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä.
  • Sinulla on pääsy kurssin materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit tutustua boostiin omassa tahdissasi.
 • Psykologin henkilökohtainen tuki:
  • Boostin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut kurssimateriaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Boostin sisältö

 • Valmistautuminen
  • Tervetuloa TaaperoBoostiin!
  • Valmistautuminen
 • Jakso 1: Uhmaikä kehitysvaiheena
  • Mikä uhmaikä?
  • Vanhemman tunnesäätely
 • Jakso 2: Miten ylläpitää myönteistä ilmapiiriä?
  • Myönteinen ilmapiiri
  • Huomio kasvatuskeinona: kehut ja kannustus
  • Huomio kasvatuskeinona: huomiotta jättäminen
 • Jakso 3: Miten toimia, kun uhmaikäinen uhmaa tai raivoaa?
  • Johdonmukainen vanhemmuus
  • Uhmakohtauksen iskiessä
 • Jakso 4: Katse tulevaan!
  • Taaperoiän haasteet
  • Yhteisvanhemmuus

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu lapsiperheiden vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Boostimme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin boostit ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin! Psykologit ovat tavoitettavissasi koko kurssin ajan, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

Psykologit tukenasi

uhmaikäinen

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat psykologeja, joiden erityisosaamisaluetta on lapsen kehityksen, vanhemmuuden sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen.

Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja trauma- ja kriisityöskentelyyn erikoistuneeksi EMDR-terapeutiksi. Työssään Julia ja Heidi ovat erikoistuneet lasten tunnetaitojen tukemiseen. Lue lisää psykologeista Meistä-sivulta.

Psykologit kulkevat rinnallasi koko valmennuksen ajan, ja voit hyödyntää heidän tukeaan sinulle sopivalta tuntuvalla tavalla. Keskustelet psykologien kanssa yksityisesti kurssisivujen keskustelualueella. Voit kertoa edistymisestäsi tai kysyä mieltä painavista asioista. Mikään asia ei ole niin pieni, ettei siitä voisi keskustella! Kaikki perheet ovat erilaisia ja on järkevää miettiä aina, miten soveltaa uusia asioita juuri omien lasten kohdalla!

Helppokäyttöisyys

 • Boostia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Materiaaliin päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä boostia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
 • Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset heti kirjautumaan sisään.
 • Pääset heti tutustumaan boostin kattavaan materiaaliin!
Voit tutustua innostavaan ja arkea varmasti muuttavaan materiaaliin omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä ja asuinpaikasta riippumatta. Et jää haasteidesi kanssa yksin, koska psykologimme haluavat kuulla, mitä teidän perheelle kuuluu!

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus boostin ostopäivästä lähtien. Mikäli boosti ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan boostin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle TaaperoBoosti soveltuu?

FamilyBoostin boostit on suunniteltu tavallisille perheille.

TaaperoBoosti soveltuu kaikille 1,5-3-vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka haluavat oppia ymmärtämään lastaan paremmin, kokevat arjen uhmaikäisen lapsen kanssa raskaana ja jotka haluavat oppia tehokkaita taaperoikäisen lapsen kanssa tarvittavia kasvatuskeinoja.

Boosti soveltuu yksin- ja yhteishuoltajille sekä yhden ja monen lapsen perheille.

Muistathan, että boosti perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea FamilyBoostin boostien lisäksi. Voit aina pohtia yhdessä FamilyBoostin psykologien kanssa boostin sopivuutta sinun tilanteeseesi laittamalla meille viestin osoitteeseen info@familyboost.fi.

uhmaikäinen
Uhmaikäinen lapsi tarvitsee rutkasti hellyyttä ja ohjausta

Kokemuksia TaaperoBoostista

Pidin erityisesti TaaperoBoostilla…
 • Selkeät toimintaohjeet arjen tilanteisiin
 • Materiaalit olivat todella kattavat ja selkeät. Konkreettiset tehtävät saivat tarkastelemaan hyvin oman perheen tilannetta sekä omia toimintatapoja taaperon kanssa. Psykologin tuki oli vertaansa vailla: yksityiset keskustelut syvensivät opittua, ja sain valtavan paljon vinkkejä, kannustusta ja tukea juuri niihin meidän perheen haastavimpiin tilanteisiin.
 • Sain erittäin hyviä, selkeitä, konkreettisia ja toimivia työkaluja toimimiseen uhmaikäisen kanssa, ja mikä parasta, psykologi tuki ja sparrasi minua koko kurssin ajan työkalujen käytössä!
 • Kurssikuvaus herätti luottamukseni. Tiesin heti, että kurssi on asiantuntijoiden laatima ja pohjautuu tutkittuun tietoon. Kuvaus vastasi kurssin sisältöä täydellisesti! Silti kurssi, ja erityisesti psykologin tuki ylitti kaikki odotukseni! En osannut kuvitellakaan, että psykologi kulkisi niin tiiviisti rinnallani ja vastaisi viesteihini niin nopeasti. En osannut myöskään odottaa sitä, että huomaisin niin nopeasti muutoksia perheen ilmapiirissä, rakkaan taaperoni käytöksessä ja omassa vanhemmuudessani ja hyvinvoinnissani.
 • Aivan loistava kokonaisuus vankkaa tietoa, konkreettisia ja toimivia kasvatuskeinoja sekä ihan korvaamaton psykologien tuki! Otin yksityisistä keskusteluista kaiken irti, ja sain yksityiskohtaisia kommentteja ja vinkkejä juuri niihin kinkkisimpiin tilanteisiin. Vaikka odotukseni olivat korkealla kurssikuvauksen perusteella, niin silti en olisi osannut kuvitellakaan näin suurta muutosta elämässämme neljässä viikossa. Suosittelen lämpimästi osallistumaan matalalla kynnyksellä!

Vastaukset on kerätty palautelomakkeella boostiin osallistuneilta asiakkailta.

Kysymyksiä TaaperoBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Aloita myönteinen muutos perheessäsi jo tänään!

1 arvio tuotteelle TaaperoBoosti

 1. Voimaantunut taaperon äiti

  Aivan loistava kokonaisuus vankkaa tietoa, konkreettisia ja toimivia kasvatuskeinoja sekä ihan korvaamaton psykologien tuki! Otin yksityisistä keskusteluista kaiken irti, ja sain yksityiskohtaisia kommentteja ja vinkkejä juuri niihin kinkkisimpiin tilanteisiin. Vaikka odotukseni olivat korkealla kurssikuvauksen perusteella, niin silti en olisi osannut kuvitellakaan näin suurta muutosta elämässämme neljässä viikossa. Suosittelen lämpimästi osallistumaan matalalla kynnyksellä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.