Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TaaperoBoosti

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

Onko perheessänne uhmaikäinen?
Hallitsevatko lapsen oman tahdon ilmaukset liikaakin perheenne arkea?
Haluaisitko oppia ymmärtämään lasta paremmin ja pysymään itse rauhallisena lapsen käyttäytyessä hankalalla tavalla?

TaaperoBoostilla opit juuri taaperoikäisen lapsen vanhempana tarvittavia vanhemmuustaitoja! Kurssin käytyäsi tiedät, miten toimia eri tilanteissa lapsesi kanssa. Löydät juuri oman tapasi olla vanhempi.

Kurssin aikana syvennät tietämystäsi taaperoikäisen lapsen kehityksestä ja uhmaiästä kehitysvaiheena sekä opit lukuisia toimivia kasvatuskeinoja, jotka vahvistavat myönteistä vuorovaikutusta sinun ja lapsen välillä.

FamilyBoost tarjoaa sinulle uniikin verkkopalvelukokonaisuuden, johon sisältyy:

 1. Muutosohjelma tehtävineen: Kehityt nopeasti helppojen ja monipuolisten tehtävien avulla.
 2. Psykologin tuki: Psykologimme ovat tukenasi joka askeleella. Saat henkilökohtaista tukea, neuvoja ja vastauksia kysymyksiisi.

Kokemuksemme mukaan tehokkaan muutoksen edellytyksiä ovat oma motivaatio, asianmukainen tieto ja ammattilaisen tuki sekä harjoittelu.

Verkkovalmennuksen kustannukset ovat perheitä ajatellen maltillisia: neljän viikon verkkovalmennuskokonaisuus on edullisempi kuin yksi käynti yksityisellä psykologilla.
Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa kurssin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!

Lue lisää tuotekuvauksesta!

65,00

tuotetunnus (SKU) TaaBsku Osastot: , , Jäsenyys: TaaperoBoosti

Kuvaus

Mikä on TaaperoBoosti-verkkovalmennus?

TaaperoBoosti on kahden Valviran laillistaman perheiden kanssa työskentelevän psykologin kehittämä verkkokurssikokonaisuus. TaaperoBoosti on suunnattu vanhemmille, jotka toivovat tukea uhmaikäisen lapsen kasvattamiseen. On hyvin tavallista, että taaperoikäisen kasvattaminen koetaan haastavaksi. Lapsen oma tahto kehittyy, mikä saattaa näkyä hyvinkin voimakkaina raivokohtauksina tai muuna vaikeasti säädeltävänä käytöksenä. Voi myös olla, että uhmaikä sujui hyvin yhden lapsen kohdalla, mutta jonkun toisen lapsen kohdalla uhmaikä onkin tavallista ärhäkämpi.

Monet kokevat, että uhmaikäisen kanssa on vaikea pysyä rauhallisena ja kokevat syyllisyyttä ja keinottomuutta siitä, miten tulee reagoitua lapsen jatkuvaan uhmaan ja kiukkuun. Autamme sinua löytämään sinulle ja lapsellesi parhaiten sopivat keinot päästä eteenpäin haastellisista tilanteista ja tukea lapsesi tervettä kehitystä.

Kaikki TaaperoBoostin asiat pohjaavat tutkittuun psykologiseen tietoon. Kurssin aikana harjoiteltavat kasvatuskeinot perustuvat myönteiseen kasvatustyyliin, joka tukee perheen myönteistä ilmapiiriä ja sitä kautta kaikkien perheenjäsenten hyvinvointia.

Joka viikko aukeaa uusi teema, jonka sisältö on teksti- ja videomuodossa. Saat tietoa uhmaiästä kehitysvaiheena ja opit sellaisia tehokkaita kasvatuskeinoja, jotka tukevat taaperoikäisen lapsen tervettä kehitystä.

Mitä sinä saat verkkovalmennuksesta?

 • Saat henkilökohtaista tukea ja ohjausta sinua mietityttäviin asioihin kokeneilta perhepsykologeilta,
 • opit lukuisia myönteisiä, käytännönläheisiä ja johdonmukaisia kasvatuskeinoja,
 • tiedät mitä tehdä lapsen uhmakohtauksen aikana ja sen jälkeen,
 • vahvistat omaa itseluottamustasi ja varmuutta vanhempana,
 • opit säätelemään tunteitasi ja pysymään rauhallisena lapsen kanssa,
 • vahvistat yhteistyötä vanhempien välillä ja saat neuvoja yhteisen kasvatuslinjan löytymiseen,
 • opit ymmärtämään lastasi paremmin.
TaaperoBoostin käytyäsi ymmärrät lasta aiempaa paremmin, tiedät miten luoda arkeenne myönteisiä hetkiä, jotka vahvistavat sinun ja lapsen välistä suhdetta ja miten toimia lapsen kanssa hankalissakin tilanteissa.

Mitä TaaperoBoostin hintaan sisältyy?

Verkkokurssi kestää neljä viikkoa.

Verkkokurssikokonaisuuden hintaan sisältyy:

 • Oppimateriaali neljä viikkoa kestävälle kurssille:
  • Joka viikko aukeaa uusi kokonaisuus, joka sisältää lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä.
  • Sinulla on pääsy kurssin materiaaliin kuuden kuukauden ajan, joten voit suorittaa viikkotehtäviä myös omaan tahtiin.
 • Psykologin henkilökohtainen vastauspalsta neljän viikon ajan:
  • Verkkokurssin hintaan sisältyy henkilökohtainen keskusteluyhteys perhepsykologin kanssa.
  • Psykologin vastauspalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samaan aikaan, kun tutustut kurssimateriaaliin!
  • FamilyBoostin psykologit noudattavat psykologin ammattieettisiä periaatteita. Psykologit pitävät salassa yksityiskeskustelussa saadut luottamukselliset tiedot. Tutustu psykologin ammattieettisiin periaatteisiin Psykologiliiton sivuilla.
  • Psykologit vastaavat kysymyksiisi ja tsemppaavat sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Kurssin sisältö

 • Valmistautuminen
  • Tervetuloa TaaperoBoosti-kurssille!
  • Valmistautuminen kurssiin
 • Viikko 1: Uhmaikä kehitysvaiheena
  • Mikä uhmaikä?
  • Vanhemman tunnesäätely
 • Viikko 2: Miten ylläpitää myönteistä ilmapiiriä?
  • Myönteinen ilmapiiri
  • Huomio kasvatuskeinona: kehut ja kannustus
  • Huomio kasvatuskeinona: huomiotta jättäminen
 • Viikko 3: Miten toimia, kun lapsi uhmaa tai raivoaa?
  • Johdonmukainen vanhemmuus
  • Uhmakohtauksen iskiessä
 • Viikko 4: Katse tulevaan!
  • Taaperoiän haasteet
  • Yhteisvanhemmuus

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähää aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu lapsiperheiden vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Verkkokurssikokonaisuutemme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin verkkokurssikokonaisuudet ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi! Ja mikä parasta, et joudu olemaan yksin, psykologit ovat tavoitettavissasi koko kurssin ajan, olit sitten kotisohvallasi, mummolassa tai kaupassa. Psykologit tukevat sinua tekemään näköisiäsi valintoja ja pääsemään tavoitteisiisi.

Psykologit tukenasi

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat psykologeja, joiden erityisosaamisaluetta on lapsen kehityksen, vanhemmuuden sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen.

Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja trauma- ja kriisityöskentelyyn erikoistuneeksi EMDR-terapeutiksi. Työssään Julia ja Heidi ovat erikoistuneet lasten tunnetaitojen tukemiseen. Lue lisää psykologeista Meistä-sivulta.

Psykologit kulkevat rinnallasi koko valmennuksen ajan, ja voit hyödyntää heidän tukeaan sinulle sopivalta tuntuvalla tavalla. Keskustelet psykologien kanssa yksityisesti kurssisivujen keskustelualueella. Voit kertoa edistymisestäsi tai kysyä mieltä painavista asioista. Mikään asia ei ole niin pieni, ettei siitä voisi keskustella! Kaikki perheet ovat erilaisia ja on järkevää miettiä aina, miten soveltaa uusia asioita juuri omien lasten kohdalla!

Helppokäyttöisyys

 • Kurssia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Kurssimateriaaliin päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä kurssia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
 • Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset heti kirjautumaan sisään kurssialueelle.
 • Psykologin keskustelupalsta on kurssimateriaalin yhteydessä, joten voit käydä keskustelua psykologin kanssa helposti samalla, kun tutustut kurssimateriaaliin ja teet tehtäviä.
 • Kurssimateriaaliin tutustuminen ja tehtävien tekeminen vie sinulta noin 1-2 tuntia aikaa viikossa.
Voit käyttää verkkopalvelua matalalla kynnyksellä, omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä, anonyymisti tai omalla nimelläsi ja asuinpaikasta riippumatta, etkä jää haasteidesi kanssa yksin!

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus kurssin ostopäivästä lähtien. Mikäli kurssi ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan kurssin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle kurssi soveltuu?

FamilyBoostin verkkokurssit on suunniteltu tavallisille perheille.

TaaperoBoosti soveltuu kaikille 1,5-3-vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka haluavat oppia ymmärtämään lastaan paremmin, kokevat arjen uhmaikäisen lapsen kanssa raskaana ja jotka haluavat oppia tehokkaita taaperoikäisen lapsen kanssa tarvittavia kasvatuskeinoja.

Kurssi soveltuu yksin- ja yhteishuoltajille sekä yhden ja monen lapsen perheille.

Muistathan, että kurssi perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja vanhemman aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea FamilyBoostin verkkokurssien lisäksi. Voit aina pohtia yhdessä FamilyBoostin psykologien kanssa kurssin sopivuutta sinun tilanteeseesi laittamalla meille viestin osoitteeseen info@familyboost.fi.

Kysymyksiä TaaperoBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Tervetuloa kurssille!

1 arvio tuotteelle TaaperoBoosti

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Voimaantunut taaperon äiti

  Aivan loistava kokonaisuus vankkaa tietoa, konkreettisia ja toimivia kasvatuskeinoja sekä ihan korvaamaton psykologien tuki! Otin yksityisistä keskusteluista kaiken irti, ja sain yksityiskohtaisia kommentteja ja vinkkejä juuri niihin kinkkisimpiin tilanteisiin. Vaikka odotukseni olivat korkealla kurssikuvauksen perusteella, niin silti en olisi osannut kuvitellakaan näin suurta muutosta elämässämme neljässä viikossa. Suosittelen lämpimästi osallistumaan matalalla kynnyksellä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.