Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

TaaperoBoosti Kevyt

Onko perheessänne uhmaikäinen?
Hallitsevatko lapsen oman tahdon ilmaukset liikaakin perheenne arkea?
Haluaisitko oppia ymmärtämään lasta paremmin ja pysymään itse rauhallisena lapsen käyttäytyessä hankalalla tavalla?

TaaperoBoostilla opit juuri taaperoikäisen lapsen vanhempana tarvittavia vanhemmuustaitoja! Boostin käytyäsi tiedät, miten toimia eri tilanteissa lapsesi kanssa. Löydät juuri oman tapasi olla vanhempi.

Boostin aikana syvennät tietämystäsi taaperoikäisen lapsen kehityksestä ja uhmaiästä kehitysvaiheena sekä opit lukuisia toimivia kasvatuskeinoja, jotka vahvistavat myönteistä vuorovaikutusta sinun ja lapsen välillä.

Sinun ei tarvitse odotella jonoissa tai yrittää mahduttaa käyntejä lapsiperheen aikatauluihin. Voit aloittaa boostin juuri silloin kun sinulle sopii ja tehdä tehtäviä omassa tahdissasi sinulle sopivana aikana – vaikka kotisohvalla tai lounastauolla!
TaaperoBoostin käytyäsi ymmärrät lasta aiempaa paremmin, tiedät miten luoda arkeenne myönteisiä hetkiä, jotka vahvistavat sinun ja lapsen välistä suhdetta ja miten toimia lapsen kanssa hankalissakin tilanteissa.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja ota ensimmäinen askel kohti haluamaasi muutosta!

49,00

tuotetunnus (SKU) TapKeSKU Osasto: Jäsenyys: TaaperoBoosti Kevyt

Kuvaus

Lue lisää TaaperoBoostista.

Haluatko muutosohjelman lisäksi psykologin henkilökohtaista tukea, neuvontaa ja ohjausta? Kun valitset TaaperoBoosti Plus -valmennuksen, saat perhepsykologin henkilökohtaisen tuen puoleksi vuodeksi käyttöösi. Lue lisää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TaaperoBoosti Kevyt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.