Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

LeikkiBoosti

SYKSYN 2019 UUTUUSTUOTE!

LeikkiBoostin avulla opit, miten valjastaa yhteiset leikkihetket lapsen kanssa tehokkaaksi kasvatus- ja työvälineeksi vanhemmalle ja lapsen kanssa työskentelevälle. LeikkiBoosti vahvistaa lapsen ja aikuisen välistä myönteistä suhdetta ja saa lapsen toimimaan paremmassa yhteistyössä kanssasi.

Kattava materiaali sisältää helposti omaksuttavaa psykologista tietoa sekä tehokkaita ja mukaansatempaavia tehtäviä.

Ilmoittaudu nyt ja ota lapsen kanssa ensimmäinen askel kohti leikkisää arkea!

Lue lisää tuotekuvauksesta!

9,90

Kuvaus

Miksi leikkiä lapsen kanssa?

Yhteisen leikkihetken arvo on mittaamaton ja aikuisen kannattaisi ehdottomasti panostaa siihen. Miksi?

Sanotaan, että leikki on lapsen työtä ja lapsen tapa ajatella. Leikin avulla lapsi oppii ja jäsentää oppimaansa. Leikissä lapsi myös käsittelee hänelle sattuneita asioita.

Leikki on oiva areena lapsen ja aikuisen kohtaamiselle. Yhteinen leikki vahvistaa kiintymystä ja myönteistä vuorovaikusta aikuisen ja lapsen välillä. Aikuinen pääsee leikkihetkellä tutustumaan lapsen ajatuksiin ja tunteisiin. Leikin tiimellyksessä lapsen on helppo kertoa aikuiselle päivän aikana hänelle tapahtuneista tärkeistä asioista.

Leikkihetkellä aikuinen voi myös opettaa lasta. Lapselle on hyvin mieluista ja luontaista opetella uusia taitoja leikkihetkellä. Lapselle voi opettaa mitä tahansa väreistä, numeroista ja eläimistä tunnetaitoihin ja kaveritaitoihin.

Leikin avulla lasta voi auttaa käsittelemään hänen elämässään tapahtuvia asioita, esimerkiksi riitaa päiväkodissa, vanhempien eroa tai läheisen kuolemaa.

Yhdessä vietetty leikkiaika viestii lapselle, että hän on tärkeä ja arvokas. Se on yksi olennaisimmista kokemuksista hyvän itsetunnon muokkaantumisessa.

Kun lapsi saa leikkiaikaa ja huomiota aikuiselta, hän on tottelevaisempi ja yhteistyökykyisempi arjessa, on rauhallisempi ja nukkuu paremmin.

leikki
Yhteisen leikin hyödyt heijastuvat myönteisesti koko arkeen.

LeikkiBoosti vanhemmille

Monet vanhemmat kokevat, etteivät osaa tai halua leikkiä lapsen kanssa. Leikkiminen voi tuntua tylsältä tai epäluontevalta. LeikkiBoosti opettaa uusia helppoja tapoja leikkiä lapsen kanssa hauskalla tavalla, niin, että aikuinenkin viihtyy ja kokee olonsa luontevaksi ja mukavaksi.

Leikkihetkiin panostaneet vanhemmat kertovat, että yhteiset leikkihetket rauhoittavat perheen arkea ja tekevät lapsesta hyväntuulisen sekä vahvistavat vanhemman ja lapsen välistä tunneyhteyttä ja kiintymystä. Lyhyelläkin yhteisellä leikkihetkellä voi olla kauaskantoiset myönteiset vaikutukset, kun sen toteuttaa oikealla tavalla!

LeikkiBoosti ammattilaisille

Työskenteletkö lasten kanssa ja haluaisit tietää, miten leikkihetkiä voisi käyttää tehokkaasti myös työvälineenä? LeikkiBoosti sopii vanhempien lisäksi myös ammattilaiselle, esimerkiksi lastenhoitajille, terapeuteille, psykologeille ja sosiaalityöntekijöille.

Tämä Boosti vahvistaa yhteyttä lapsen kanssa ja antaa sinulle täydet valmiudet käyttää leikkihetkiä monipuolisesti hyödyksi!

Sopiiko LeikkiBoosti minulle?

 • Haluan oppia leikkimään lapsen kanssa
 • Haluan tukea lapsen tervettä itsetuntoa
 • Lapsella  on käytösongelmia ja haluan auttaa häntä tottelemaan ja toimimaan myönteisellä tavalla
 • Haluan vahvistaa yhteyttä lapseen
 • Arki toimii, mutta haluaisin vinkkejä leikkisyyden lisäämiseen
 • Haluan saada konkreettisia ja helppoja ohjeita leikkeihin, joita voi heti kokeilla kotona
 • Haluan juuri nyt erityisesti panostaa lapseeni, esimerkiksi lapsen tullessa isosisarukseksi
 • Haluan tietää, miten tunne- ja kaveritaitoja voi vahvistaa leikkihetken aikana
 • Haluan oppia tukemaan lasta uusissa muuttuvissa elämäntilanteissa leikin avulla
 • Haluan vetämässäni ryhmässä tai asiakassuhteessa käyttää tehokkaita vuorovaikutusleikkejä

Mikäli jokin ylläolevista väittämistä kuvaa sinua, LeikkiBoosti sopii sinulle!

Mitä LeikkiBoostin hintaan sisältyy?

 • Ohjelma
  • Pääset heti käsiksi koko boostin ohjelmaan.
  • Ohjelma sisältää lukumateriaalia, videomateriaalia ja tehtäviä.
  • Ohjelma on jaettu kahdeksaan jaksoon, jossa jokaisessa on kaksi osiota. Teoriaosiossa saat tietoa ja vinkkejä leikin käytöstä kasvatus- tai työvälineenä. Teoriaosiot ovat nopealukuisia ja helposti omaksuttavia. Leikkivinkkiosiossa ohjeistetaan nopeasti omaksuttavia, hauskoja leikkejä arkeen.
  • Sinulla on pääsy materiaaliin kuukauden ajan, ja voit tutustua siihen omassa tahdissasi.

Saat LeikkiBoostin joka jaksossa kaksi leikkivinkkiä, joita voit soveltaa lapsen iän mukaan:

 • Untuvikko on tarkoitettu noin 1,5-3-vuotiaille lapsille.
 • Hippiäinen neljävuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Leikkivinkkejä on mukava seurata videoilta, joilla suloiset lapset näyttävät mallia leikkimiseen!

Leikkivinkit on suunniteltu niin, että niiden leikkiminen on helppoa ja hauskaa ja kestää vain vähän aikaa. Toki leikkiä voi jatkaa halutessaan pidemminkin! Suurin osa leikkivinkkien leikeistä ovat hoivaavia ja hyvin vahvasti vuorovaikutusta vahvistavia.

leikki
Yhteinen leikki vahvistaa yhteyttä lapseen!

Miksi FamilyBoost?

Toivoisitko, ettet joutuisi käyttämään vähäistä aikaasi hankkimalla tiedonrippeitä lapsen kasvatuksesta ja vanhemmuudesta sieltä täältä, vaan joku olisi koostanut psykologisesta tutkimustiedosta helposti lähestyttävän ja käytännössä toimivaksi todetun paketin?

FamilyBoost on kokeneiden perhepsykologien luoma voimavarapalvelu vanhemmille. Tarjoamme sinulle apua ja tukea vanhemmuuteen nopeasti, edullisesti, luotettavasti ja monipuolisesti. Boostimme on suunniteltu niin, että saat nopeasti tuloksia ja tiedät aina mitä tehdä seuraavaksi, kun noudatat yksinkertaisia ja tehokkaita ohjeitamme.

Työssämme satojen perheiden kanssa olemme huomanneet, että vanhemmille ei ole tarjolla riittävästi nykyaikaisia ja joustavia palveluita. FamilyBoostin boostit ovat helposti ja nopeasti saatavilla ja niiden toimivuuteen voit luottaa. Saat meiltä kaiken tarvittavan tiedon ja tuen, jotta voit olla onnellinen vanhempi!

Psykologit ohjelman takana

leikki

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat psykologeja, joiden erityisosaamisaluetta on lapsen kehityksen, vanhemmuuden sekä lapsen ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen tukeminen.

Julia on kouluttautunut Ihmeelliset vuodet -vanhempainryhmän ohjaajaksi ja trauma- ja kriisityöskentelyyn erikoistuneeksi EMDR-terapeutiksi. Työssään Julia ja Heidi ovat erikoistuneet lasten tunnetaitojen tukemiseen. Lue lisää psykologeista Meistä-sivulta.

Helppokäyttöisyys

 • Boostia käydäksesi sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai kännykällesi erillisiä ohjelmia. Materiaaliin päästäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden! Voit käydä boostia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.
 • Ostotapahtumassa luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset heti kirjautumaan sisään.
 • Pääset heti käsiksi koko boostin materiaaliin!
Voit tutustua innostavaan ohjelmaan omalta kotisohvalta sinulle sopivana hetkenä ja asuinpaikasta riippumatta.

Maksaminen

 • Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksu tapahtuu Paytrail Oyj:n kautta.
 • Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Maksajana voi tällöin toimia esimerkiksi kunta tai työnantaja. Katso lisää täältä.
 • Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus boostin ostopäivästä lähtien. Mikäli boosti ei jostakin syystä sovi sinulle tai et pysty elämäntilanteessasi sittenkään sitoutumaan boostin suorittamiseen, saat rahasi 14 päivän sisällä takaisin laittamalla viestiä info@familyboost.fi.

Kenelle LeikkiBoosti soveltuu?

 • Boosti sopii vanhemmalle ja lasten kanssa työskenteleville.
 • LeikkiBoostin sisältö soveltuu parhaiten alle kouluikäisille ja alakouluikäisille lapsille (noin. 1,5-8 v.).
 • Boostin asioita voi käydä samanaikaisesti läpi yhden tai useamman lapsen kanssa.
 • Boostin materiaali on suomeksi, mutta voit osallistua boostille asuinmaastasi riippumatta.
 • Huomioithan, että boosti perustuu itsenäiseen työskentelyyn ja aikuisen aktiiviseen otteeseen. Joskus on tilanteita, joissa voi tarvita lisätukea FamilyBoostin boostien lisäksi. Voit aina pohtia yhdessä FamilyBoostin psykologien kanssa boostin sopivuutta sinun tilanteeseesi laittamalla meille viestin osoitteeseen info@familyboost.fi.

Kysymyksiä LeikkiBoostista?

Laitathan kysymyksesi meille osoitteeseen info@familyboost.fi. Kerromme mielellämme lisää! Katso myös Usein kysytyt kysymykset!

Aloita myönteinen muutos perheessäsi jo tänään!

Lue lisää leikkimisen hyödyistä:

Lapsen kanssa leikkiminen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LeikkiBoosti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.