Näytetään kaikki 3 tulosta

”Olen ylpeä sinusta!” – Myönteisen vahvistamisen webinaari
”Olen ylpeä sinusta!” – Myönteisen vahvistamisen webinaari
7.2.2021 klo 16-17.30 + Mahdollisuus katsoa webinaari tallenteelta kahden viikon ajan! "Haluaisin saada arjen rutiinit toimimaan. Aamut ovat usein pelkkää huutoa, kun lapsi ei suostu pukemaan vaatteitaan ja toinen jumittaa kännykällä."
"Miten saada lapsen kiroilu loppumaan? Lapsi kiroilee ja puhuu toisille rumasti. Pelkään, että hän ei saa kavereita." "Sisarukset riitelevät jatkuvasti keskenään. En jaksaisi olla koko ajan tuomaroimassa heidän riitojaan. Mitä voin tehdä, että saan lapset kunnioittamaan toisiaan?"
Kuulostaako tutulta? Jokaisessa perheessä tulee vaiheita, jolloin kaikki ei mene kuin Strömsössä. Noin 80 prosenttia suomalaisista vanhemmista toivoo tukea eri elämänvaiheissa lastensa kanssa. Eikä ihme! Vanhemmuus on hyvin monimuotoinen ja haastava tehtävä. Se on kuin taito, jossa ei koskaan ole valmis. Sanotaan, että tarvitaan 10 000 tuntia harjoitusta, että hallitsee mestarin tasolla jonkin uuden taidon, esimerkiksi pianonsoiton. Vanhemmuus on siitä merkillistä, että tuon 10 000 tunnin armottoman harjoittelun jälkeen lapsi onkin astellut eri kehitysvaiheeseen ja vaatii vanhemmaltaan aivan uudenlaisia keinoja - ihan kuin sävellyksen nuotit vaihtuisivat jatkuvasti! Vanhemmuutta ei kuitenkaan kannata ajatella pääasiallisesti työtehtävänä tai opittavana taitona. Vanhemmuushan on luonnollinen osa elämää ja arkea!
Tässä webinaarissa keskitymme siihen, miten saada arki sujuvaksi ja lapsi yhteistyhön myönteisen kasvatuksen keinoin. Esittelemme toimiviksi todettuja vanhemmuuskeinoja, jotka tukevat lapsen suotuisaa kehitystä, tervettä itsetuntoa ja myönteistä minäkuvaa.
Opit muun muassa:
  • Miten vanhemman myönteinen huomio lisää toivottua käytöstä ja muokkaa lapsen aivoja
  • Miten kannustaa ja motivoida lasta yhteistyöhön
  • Miksi ja miten lasta kannattaa kehua
  • Miten palkintotaulukon avulla voi lisätä toivottua käytöstä ja opettaa uusia taitoja ja mitkä ovat palkintotaulukon sudenkuopat
  • Miten auttaa lasta näkemään hyvää itsessään
Webinaarissa tehdään konkreettinen muutossuunnitelma, jonka avulla pääset heti tekemään myönteistä muutosta perheessäsi. Saat helppokäyttöisiä välineitä, joiden avulla pääset tavoitteisiisi!

Myönteisen muutoksen tekeminen arjessa vaatii myönteisen lisäämisen lisäksi myös kielteisen vähentymistä. Miten toimia tilanteissa, joissa lapsi ei tottele perheen sääntöjä, joissa vuorovaikutus on kielteistä ja tulee herkästi riitaa? Näitä aiheita käsittelemme seuraavassa webinaarissa Uhkailu, kiristys vai lahjonta - Johdonmukaisen vanhemman webinaari.


Kouluttajat ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.
Webinaari pidetään sunnuntaina 7.2.2021 klo 16-17.30. Voit katsoa tallenteen myös jälkikäteen kahden viikon ajan! Saat webinaaritallenteen sähköpostitse seuraavana päivänä (8.2.) klo 16. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android). Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat heti sähköpostilla liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.
FamilyBoostin webinaareista sanottua: "Pidin selkeistä vinkeistä arkeen suoraan vietäväksi. Rauhallinen webinaarin tahti auttoi omassa prosessoinnissa." "Avasitte loistavasti asioita antamalla hyvin käytännönläheisiä esimerkkejä. Tavallaan mikään ei jäänyt epäselvänä ”ilmaan leijailemaan”. Herätti paljon hyvää ja huojentavaa tunnetta." "Helposti ymmärrettävää puhetta. Myös osallistavat tehtävät lisäsivät oppimista." Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: info@familyboost.fi
Tutustu ja osta
Sale!
Lapsen tunnetaitojen tukeminen varhaiskasvatuksessa -webinaarisarja
Lapsen tunnetaitojen tukeminen varhaiskasvatuksessa -webinaarisarja
Työskenteletkö varhaiskasvatuksessa ja haluaisit tietää, miten voit työssäsi tukea lasten tunnetaitojen kehitystä? Tämä webinaari antaa kaikki tarvittavat eväät lapsen tunnetaitojen tukemiseen lapsiryhmässä. Lapsi ei synny valmiiden tunnetaitojen kanssa, vaan niitä täytyy harjoitella kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Tunnetaitojen oppiminen mm. tukee lapsen itsetuntoa ja pärjäämistä kaverisuhteissa, auttaa oppimaan uutta ja vahvistaa psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Tunnetaitojen harjoitteleminen lapsiryhmässä luo turvallisen ilmapiirin ja hyvän yhteishengen, mikä osaltaan ehkäisee muun muassa kiusaamista. Webinaaripäivät: 17.3.2021, 31.3.2021, 14.4.2021. Webinaarisarja koostuu kolmesta kahden tunnin luennosta joka toinen keskiviikko klo 14-16.  

Webinaarisarjan sisältö

Ke 17.3.2021 klo 14-16 Hengitellään yhdessä, olen tässä sinua varten Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitytään siihen, miten ryhmän arjessa voidaan nähdä lasten tunnetarpeet, auttaa lapsia ilmaisemaan tunteita rakentavalla tavalla ja tukea rauhoittumisessa sekä tunnekokemusten käsittelemisessä. Käymme läpi käytännönläheisiä menetelmiä, jotka voi ottaa heti käyttöön ryhmän toiminnassa. Ke 31.3.2021 klo 14-16 Jos olisit iloinen patsas, miltä näyttäisit? Webinaarisarjan toisessa osassa keskitytään siihen, miten opetella tunnetaitoja yhdessä lasten kanssa erityisillä tunnetoveilla sekä osana ryhmän muuta toimintaa. Opit, mitä minkäkin ikäisen lapsen kanssa kannattaa harjoitella ja minkälaiaisa asioita toimintatuokioiden suunnittelemisessa on hyvä ottaa huomioon. Saat myös runsaasti ideoita toimintaan! Lisäksi saat valmiita tunnetovi-suunnitelmia, joiden pohjalta on helppo jatkaa tunteikkaan tominnan suunnittelemista. Ke 14.4.21 klo 14-16 Miksi mun kiukku on niin erilainen kuin sun? Lapset kokevat, ilmaisevat ja käsittelevät tunteita hyvin eri tavoilla muun muassa temperamentista, aiemmista kokemuksista ja erityistarpeista johtuen. Webinaarisarjan kolmannessa ja viimeisessä osassa opitaan vastaamaan lapsen yksilöllisiin tarpeisiin niin, että turvallinen tunnekäsittely ryhmässä mahdollistuu.

Kouluttajasta

Kouluttaja Julia Pöyhönen on lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistunut psykologi. Julia Pöyhönen ja kollegansa Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessa osallistut automaattisesti kaikkiin kolmeen webinaariin. Mikäli jokin aika ei sovi sinulle, voit katsoa tallenteet myös jälkikäteen kahden viikon ajan! Saat webinaari-tallenteen sähköpostitse webinaarin jälkeen. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android). Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat sähköpostilla välittömästi liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.
Huomioithan, että webinaarilinkki on henkilökohtainen. Tiedustele ryhmäalennusta ja laskutusmahdollisuutta osoitteesta info@familyboost.fi!
Tartu nyt Early Bird -tarjoukseen, joka on voimassa 17.2.2021 asti!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: info@familyboost.fi
Tutustu ja osta
Uhkailu, kiristys vai lahjonta? – Johdonmukaisen vanhemman webinaari
Uhkailu, kiristys vai lahjonta? – Johdonmukaisen vanhemman webinaari
21.3.2021 klo 16-17.30 + Mahdollisuus katsoa webinaari tallenteelta kahden viikon ajan! "Haluaisin saada perheen ilmapiirin paremmaksi. Haluaisin olla rauhallisempi ja jämäkämpi vanhempi, johdonmukainen ja lempeä." "Lapsi ei tottele ennen kuin korotan ääntäni. Miten saan lapsen tottelemaan ilman huutamista?"
"Miten tottelemattoman lapsen kanssa pitäisi toimia? Kun lasta ei saa kerran kurittaa, mitä voi oikein tehdä, kun se ei millään usko vaikka kerta toisensa jälkeen ollaan käyty säännöt läpi."
Vanhemmuus herättää herkästi neuvottomuutta ja vastuu lapsen kasvatuksesta saattaa tuntua painavana taakkana harteilla. Moni kokee erityisen haastavina tilanteet, joissa lapsi rikkoo perheen sääntöjä, ei noudata vanhemman antamia käskyjä ja kehotuksia tai haastaa vanhempaa jatkuvasti valtataisteluihin. On vaikeaa pysyä itse johdonmukaisena, kun lapsen käytös saa ärsyyntymään tai hermoromahduksen partaalle. Moni vanhempi haluaisi kasvattaa lapsiaan lempeästi, mutta olla samalla johdonmukainen ja jämäkkä. Mitä tehdä tilanteissa, joissa vuorovaikutus on kielteistä ja tulee herkästi riitaa? Miten lähteä muokkaamaan arjen pattitilanteita? Mitä kasvatuskeinoja tilalle, kun uhkailu, kiristys ja lahjonta eivät toimi tai herättävät syyllisyyttä? Tässä webinaarissa opit, miten ja milloin lapsen käytökseen kannattaa reagoida perheen myönteistä vuorovaikutusta ja lapsen suotuisaa kehitystä vaalien: miksi "huono käytös" kannattaa joskus jättää huomiotta ja miten se tehdään, sekä milloin antaa johdonmukaisia seuraamuksia. Esittelemme käytännönläheisiä työkaluja, joiden avulla tiedät, miten toimia hankalissa tilanteissa lapsen kanssa. Teet webinaarin aikana konkreettisen suunnitelman, jonka avulla voit aloittaa heti myönteisen muutoksen tekemisen perheessä!

Tutustu myös webinaariin "Olen ylpeä sinusta" - myönteisen vahvistamisen webinaari. Webinaarissa käydään läpi lapsen kannustamisen, motivoimisen ja hyvän vahvistamisen työkaluja.


Kouluttajat ovat lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat kehittäneet vanhemmille suunnattuja verkkovalmennuksia muun muassa vanhemman hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyen. He ovat kehittäneet laajasti tunnetaitomateriaalia perheille ja erilaisiin lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet muun muassa Ympyräiset tunnetaito-ohjelman ammattikasvattajien käyttöön, sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi. Webinaari pidetään sunnuntaina 21.3.2021 klo 16-17.30. Voit katsoa tallenteen myös jälkikäteen kahden viikon ajan! Saat webinaari-tallenteen sähköpostitse seuraavana päivänä (22.3.) klo 16. Webinaari toteutetaan Zoomilla, pääset mukaan kaikilla laitteilla (PC, Mac, iPad, iPhone ja Android). Kun olet ilmoittautunut mukaan ja maksu on suoritettu, saat heti sähköpostilla liittymisohjeet webinaariin. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein, muuten sähköposti ei tule perille, emmekä saa siitä virheilmoitusta! Mikäli et saa sähköpostia, ota pian yhteyttä info@familyboost.fi.
FamilyBoostin webinaareista sanottua: "Pidin selkeistä vinkeistä arkeen suoraan vietäväksi. Rauhallinen webinaarin tahti auttoi omassa prosessoinnissa." "Avasitte loistavasti asioita antamalla hyvin käytännönläheisiä esimerkkejä. Tavallaan mikään ei jäänyt epäselvänä ”ilmaan leijailemaan”. Herätti paljon hyvää ja huojentavaa tunnetta." "Helposti ymmärrettävää puhetta. Myös osallistavat tehtävät lisäsivät oppimista." Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: info@familyboost.fi
Tutustu ja osta