Hyvää joulua!

with Ei kommentteja

 

Rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa kaikille familyboostilaisille ja kiitos kuluneesta vuodesta 2017!

Toivottavat

Julia Pöyhönen & Heidi Livingston

 

Olemme keränneet jouluisia puuhavinkkejä koko perheelle!

 

1. Yhteinen lukuhetki

Valitkaa kotoa tai kirjastosta koko perheelle sopiva kirja ja viettäkää yhteinen ääneenlukuhetki. Istuutukaa mukavasti lähekkäin. Jos lapsilla on hankaluutta istua paikallaan kuuntelemassa, heille voi järjestää jotakin tekemistä käsille, esimerkiksi piirtäminen tai värittäminen, legoilla rakentelu, askartelu, sinitarran pyörittely. Käsillä tekeminen helpottaa keskittymistä. Yhteisellä lukuhetkellä on monia hyötyjä koko perheelle, joten vaikka lukisittekin jo iltasadun, tehkää tämä tehtävä erikseen koko perheen kanssa!

 

2. Salainen joulupukki

3. Unelmien illallinen

Unelmien illallinen: ottakaa jokainen perheenjäsen mukaan suunnittelemaan teille unelmien illallista. Älkää pelätkö hassuttelua tai hullunkurisuutta. Menussa voisi olla esimerkiksi alkuruoaksi salaattia ja popkornia, pääruoaksi pizzaa ja nakkeja ja jälkiruoaksi jäätelöä, jonka sekaan ripotellaan karkkeja! Antakaa luovuuden kukoistaa ja mielihalujen vallata!

4. Jouluinen rentoutusharjoitus koko perheelle

Tämä tehtävä on koko perheelle. Menkää kaikki makaamaan mukavaan asentoon lähekkäin esimerkiksi sängylle tai olohuoneen lattialle ja laittakaa tämä rentoutumisvideo soimaan. Tämän mielikuvaharjoituksen voi tehdä milloin vain, esimerkiksi nukkumaanmennessä.

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Kommentoi