Boostit

Luotettavaa tukea lapsiperheiden vanhemmille nopeasti ja helposti!

FamilyBoostin psykologien suunnittelemat boostit ovat uudenlainen tapa saada tukea vanhemmuuteen ja lapsen kasvatukseen ja kehitykseen helposti, nopeasti ja luotettavasti. Jokainen boosti sisältää askeleittain etenevän muutosohjelman, joka koostuu tekstistä, videoista ja tehtävistä. Boostin voit aloittaa juuri silloin kun sinulle sopii. Kurssin käydäksesi tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden sekä motivaation tehdä muutos perheen arjessa!

UUTTA! Voit nyt valita boostista Plus- tai Kevyt-version:

  • Plus-versioon kuuluu aina psykologin henkilökohtainen tuki puoleksi vuodeksi. FamilyBoostin kokeneet perhepsykologit kulkevat vierelläsi koko boostin ajan ja auttavat sinua soveltamaan kurssin asioita juuri teidän perheenne arkeen sopivalla tavalla.
  • Kevyt-versio sopii sinulle, jos työskentelet mieluiten itsenäisesti etkä kaipaa psykologin keskustelutukea boostin aikana.

Tunnetaidot

TunneBoostilla opettelet tunnetaitoja yhdessä lapsesi kanssa.

Perheen vuorovaikutus ja kasvatuskeinot

TaitoBoostin avulla löydät tehokkaat, myönteiset kasvatuskeinot ja vahvistat myönteistä yhteistyösuhdetta lapsesi kanssa.

LeikkiBoosti on tiivis tieto- ja vinkkipaketti, kun haluat oppia aikuisen ja lapsen suhdetta vahvistavia hauskoja ja helpostitoteutettavia vuorovaikutusleikkejä.

Vanhemman voimavarat ja hyvinvointi

VoimaBoosti auttaa sinua löytämään oman tapasi olla hyvinvoiva vanhempi.

Lapsen kehitys

TaaperoBoosti auttaa sinua löytämään taaperon vanhempana tarvittavia myönteisiä ja tehokkaita vanhemmuustaitoja.

TeiniBoosti auttaa sinua löytämään teini-ikäisen nuoren vanhempana tarvittavia myönteisiä ja tehokkaita vanhemmuustaitoja.